.

Δοκίμασε αυτό το yoga flow για να ξεκινήσεις δυνατά τη μέρα σου (ιδανική για κάθε επίπεδο!)

Η σωματική δύναμη είναι πολλά περισσότερα πράγματα από τα κιλά που μπορείς να σηκώσεις στο γυμναστήριο. Για την ακρίβεια, είναι τόσο σημ...


Η σωματική δύναμη είναι πολλά περισσότερα πράγματα από τα κιλά που μπορείς να σηκώσεις στο γυμναστήριο. Για την ακρίβεια, είναι τόσο σημαντική όσο η συναισθηματική και η πνευματική δύναμη σου. Και, πράγματι, το να βρίσκεις χρόνο να κινείς το σώμα σου κάθε μέρα - ειδικά το πρωί - μπορεί να σε κάνει δυνατότερη σε πολλά επίπεδα.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το που ξυπνάς είναι η άσκηση και επειδή αναγνωρίζουμε πως το να βγεις έξω να τρέξεις ή να πας γυμναστήριο, μερικές φορές - και ειδικά το χειμώνα -, μοιάζει ακατόρθωτο, αποφασίσαμε να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην πρωινή yoga και να βρούμε εκείνο το yoga flow που μπορείς να κάνεις κάθε πρωί για να ξεκινά δυνατά η μέρα σου. Μπορείς να ακολουθήσεις την παρακάτω ροή, οποιοδήποτε κι αν είναι το επίπεδο σου, παραμένοντας στο δικό σου ρυθμό.

Η συγκεκριμένη σειρά θέσεων θα σου χαρίσει το απαραίτητο stretching και θα αναδείξει τη mindful πλευρά σου. Ό,τι καλύτερο, δηλαδή, για το ξεκίνημα της μέρας σου. Miss Bloom's Tip: Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγος χώρος και ένα yoga mat.
 
Missbloom.gr

Related

Break New 966842986660525836

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item