.

Επίπεδη κοιλιά, σφριγηλοί γλουτοί και καλλίγραμμα πόδια μέσα σε 2 λεπτά

Πώς θα γυμναστείς αποτελεσματικά μόνο σε 2 λεπτά; Την γυμναστική την βαριέσαι και δεν είναι κακό να το παραδεχτείς. Δεν αμφιβάλλουμε ...


Πώς θα γυμναστείς αποτελεσματικά μόνο σε 2 λεπτά;

Την γυμναστική την βαριέσαι και δεν είναι κακό να το παραδεχτείς. Δεν αμφιβάλλουμε πως όποτε ολοκληρώνεις την προπόνησή σου αισθάνεσαι πολύ καλά με τον εαυτό σου (και ευτυχισμένη) αλλά η μάχη με το ερώτημα «να πάω ή να μην πάω γυμναστική» ήταν σχεδόν ομηρική.

Σε σένα, λοιπόν, που θα έδινες κάτι πολύτιμο για να έχεις καλλίγραμμο κορμί χωρίς να περνάς τα απογεύματά σου πάνω σε ένα στρώμα γυμναστικής κάνονταςκοιλιακούς, αφιερώνουμε την παρακάτω άσκηση. Δεν είναι απλά αποτελεσματική αλλά... θαυματουργή. Τρία σετ των 12 επαναλήψεων για κάθε πόδι- επί 6 ημέρες την εβδομάδα- (την Κυριακή σου δίνουμε ρεπό) είναι απαραίτητα.
Θα χρειαστείς ένα στρώμα γυμναστικής και μία μπάλα του pilates.

Εκτέλεση: Ξάπλωσε πάνω στο στρώμα γυμναστικής και ακούμπήσε τα πόδια σου πάνω στην μπάλα. Τα πέλματά σου πρέπει να πατούν πάνω στην μπάλα και τα οπίσθιά σου να είναι στον αέρα. Έτσι όπως θα είναι οι γλουτοί σου στον αέρα (όπως και η πλάτη σου) φέρνε σε κάθε επανάληψη το γόνατό προς το πρόσωπό σου.

  Queen.gr

Related

Break New 1526992479408800408

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item