.

5 απλές ασκήσεις για να αντιμετωπίσετε τους πόνους στον αυχένα!!!

Αν περνάτε πολλές ώρες της ημέρας σκυμμένοι μπροστά στον υπολογιστή ή ξυπνάτε με πιάσιμο, τότε οι παρακάτω ασκήσεις είναι ιδανικές για ε...


Αν περνάτε πολλές ώρες της ημέρας σκυμμένοι μπροστά στον υπολογιστή ή ξυπνάτε με πιάσιμο, τότε οι παρακάτω ασκήσεις είναι ιδανικές για εσάς! Ο πόνος στον αυχένα είναι μια πολύ συχνή ενόχληση που ταλαιπωρεί κυρίως τα άτομα που κάνουν καθιστική δουλειά. Μερικές απλές ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την ένταση και να απαλλαγείτε από τις ενοχλήσεις στο πι και φι! Ο μόνος εξοπλισμός που θα χρειαστείτε είναι ένα στρώμα γυμναστικής, ένα μπαλάκι και ένα λάστιχο με λαβές..

1. Χαλάρωση θωρακικών

Ξαπλώστε μπρούμυτα στο στρώμα και τοποθετήστε το μπαλάκι κάτω από την κλείδα. Με τον αγκώνα λυγισμένο, κινήστε το χέρι προς τα πάνω και προς τα κάτω παράλληλα με το πάτωμα. Κάντε 15 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά.

2. Χαλάρωση στρογγυλού μυός

Ξαπλώστε στο πλάι και τοποθετήστε το μπαλάκι στη μασχάλη. Με τον αγκώνα λυγισμένο να ακουμπά στο πάτωμα, κινήστε τον βραχίονα προς εναλλάξ προς κάθε πλευρά για 30-60 δευτερόλεπτα. Αλλάξτε πλευρά και επαναλάβετε.

3. Χαλάρωση τραπεζοειδή

Σταθείτε σε όρθια θέση και τοποθετήστε το μπαλάκι στον αριστερό τραπεζοειδή. Κάντε πιέσεις με το κεφάλι προς τη δεξιά πλευρά για 30-60 δευτερόλεπτα. Αλλάξτε πλευρά και επαναλάβετε.

4. Έλξεις σε σχήμα Α, W, Y

Σταθεροποιήστε το λάστιχο και γονατίστε στο στρώμα. Κρατήστε με τα δύο χέρια το λάστιχο από τις λαβές του και κάντε έλξεις σε σχήμα Α, W, και Y όπως φαίνεται στο βίντεο. Κάντε 15 επαναλήψεις για κάθε άσκηση.

5. Έλξεις κεφαλιού προς το στήθος

Ξαπλώστε ανάσκελα και κάντε ελαφρές πιέσεις του κεφαλιού ώστε το πηγούνι να μετακινηθεί προς το στήθος (μέχρι το σημείο που μπορείτε χωρίς να νιώθετε πόνο). Κάντε συνολικά 15 επαναλήψεις.

  www.newsitamea.gr

Related

Break New 980836294078099224

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item