.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων: Θρίαμβος για την Πυργιώτικη Πάλη

Θρίαμβος για το σωματείο του Πύργου Τιτάν Πυργου και τον προπονητή του Αλέξη Κολιτσόπουλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε προχθές χτ...


Θρίαμβος για το σωματείο του Πύργου Τιτάν Πυργου και τον προπονητή του Αλέξη Κολιτσόπουλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε προχθές χτες στην Αθήνα. Το σωματείο του Πύργου που εξειδικεύεται στην πάλη λίγα χρόνια, έχει κάνει τους πάντες να παραμιλάμε με τις επιτυχίες που σημειώνει αποδεικνύοντας ότι με σωστή δουλειά όλα γίνονται.

Δύο χρυσά Πανελλήνια μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο σε αγώνες με εντονότατο συναγωνισμό δίνουν έννοια στη λέξη μετάλλιο, διότι η άσχετη πολυχρησία της στην καθημερινότητα των εντύπων την έχει φθείρει.

1Ος Πανελληνιονίκης ο Γιώργος Νικολόπουλος στα 65 κιλά με τρεις νίκες 8-0 ,8-0, 7-5 και τον τελικό με σοβαρότητα και 3-1 2η Πανελληνιονίκης η Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου στα 57 κιλά στην ελευθέρα πάλη μετά από έντονο συναγωνισμό και 3ος Πανελληνιονίκης ο Νικόλαος Ντόκο στα 110 κιλά Επίσης 1η Πανελληνιονίκης η Αλεξία Αναστασοπούλου στα 40 κιλά ελευθέρα Η Ρουμπίνη Τριαντάφυλλοπουλου στα 53 κιλά τραυματίστηκε χάνοντας μία καλή ευκαιρία για διάκριση και ένα μετάλλιο.

patrisnews

Related

Break New 1254312031191260863

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item