.

Δ. Νίκαιας: Όταν οι πολεμικές τέχνες συνδυάζονται με τον εθελοντισμό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Σχολής Πολεμικών Τεχνών «ΑΤΡΑΠΟΣ» στο Ρέντη, όπου παραβρέθηκε και ο Δ...


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Σχολής Πολεμικών Τεχνών «ΑΤΡΑΠΟΣ» στο Ρέντη, όπου παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Μέσα στην περίοδο των γιορτών, είχα την ευκαιρία να παραβρεθώ σε δεκάδες εκδηλώσεις. Μια από αυτές ήταν μια ιδιαίτερη γιορτή που οργάνωσε η «ΑΤΡΑΠΟΣ» του Χριστόφορου Χριστοδούλου στο Ρέντη.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, υποσχέθηκα στον εαυτό μου, όσες ασχολίες κι αν έχω, ότι θα βρω λίγο χρόνο να γράψω για τη διαφορετική συνεισφορά μιας σχολής πολεμικών τεχνών που λειτουργεί στην πόλη. Σε αυτή την εκδήλωση λοιπόν, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τους άπορους, τα παιδιά μίλησαν για κοινωνικά θέματα που τα προβληματίζουν και η Υπηρεσία Πρασίνου μοίρασε δεντράκια σε όλα τα παιδάκια και τις οικογένειές τους.

Τα παιδιά της σχολής παρέλαβαν 200 δέντρα και ανέλαβαν να τα φυτέψουν και να τα ποτίζουν τα ίδια. Ανέλαβαν επίσης αυτό να το κάνουν κάθε χρόνο για να πολλαπλασιάσουν το πράσινο της πόλης.

Κι αυτά σε εκδήλωση σχολής «πολεμικών» τεχνών! Τα μικρά παιδιά δε διδάσκονται μόνο πολεμικές τέχνες, αλλά μαθαίνουν να μιλούν με θάρρος και αυτοπεποίθηση γι’ αυτά που τα απασχολούν, μαθαίνουν να σέβονται το περιβάλλον και να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη. Η εκδήλωση λοιπόν, ήταν μια συνοπτική «επίδειξη» αυτού του κατορθώματος.

Τυχεροί όσοι την παρακολούθησαν, ακόμα πιο τυχεροί οι γονείς αυτών των παιδιών. Μπράβο στο γυμναστή και «δάσκαλο» Χριστόφορο για την προσφορά, το μεράκι και τη δουλειά του».

  www.aftodioikisi.gr

Related

Break New 6604618104067368883

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item