.

Ελευθέρα πάλη: Δύο χάλκινα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων

Με δύο χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε από την Αθήνα η αποστολή των παλαιστικών Συλλόγων της Πάτρας που συμμετείχε στο Παν...


Με δύο χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε από την Αθήνα η αποστολή των παλαιστικών Συλλόγων της Πάτρας που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 Ελευθέρας Πάλης της ηλικιακής κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων (γεννηθέντες 2001-2002). Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πάλης στα Άνω Λιόσια στις 10 και 11 Φεβρουαρίου. 

Στους αγώνες έλαβαν μέρος τρείς (3) αθλητές και πιο συγκεκριμένα οι: Ορέστης Παπαθανασόπουλος (60 κιλά), Γιώργος Κάραλης (65 κιλά) και Ηλίας Γιάγκος (110 κιλά). Όλοι αγωνίστηκαν με σθένος, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με δύσκολους αντιπάλους φτάνοντας στην κατάκτηση των δύο χάλκινων μεταλλίων από τους Ορέστη Παπαθανασόπουλο και Ηλία Γιάγκο στα 60 και 110 κιλά αντίστοιχα και μιας 5ης θέσης από τον Γιώργο Κάραλη στα 65 κιλά. Την αποστολή συνόδευσαν οι Γιώργος Ραλλης και Ζαφείρης Ρέλλος.

Να σημειωθεί ότι φέτος οι αγώνες διεξήχθησαν σύμφωνα με το νέο αγωνιστικό σύστημα της Παγκόσμιας Ένωσης Πάλης (UWW), δηλαδή αυτό του άμεσου αποκλεισμού και επιπλέον οι αθλητές αγωνίστηκαν σύμφωνα και με τις νέες κατηγορίες βάρους.

  www.thebest.gr

Related

Break New 1264502900809693735

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item