.

Ακροβάτες, δράκοι, όπερες, χοροί και γεύσεις στην Κινέζικη πρωτοχρονιά

Την πρωτοχρονιά τους γιορτάζουν οι Κινέζοι σε όλη τη γη και φέτος η Αθήνα επιλέχθηκε ως η πρωτεύουσα της Ευρώπης για να γίνουν οι εορτασ...


Την πρωτοχρονιά τους γιορτάζουν οι Κινέζοι σε όλη τη γη και φέτος η Αθήνα επιλέχθηκε ως η πρωτεύουσα της Ευρώπης για να γίνουν οι εορτασμοί, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, από τις 10 ως και τις 12 Φεβρουαρίου.

Ο εορτασμός διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, τον Δήμο του Πεκίνου, το Υπουργείο Πολιτισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και το Πολιτιστικό Κέντρο της Κίνας στην Αθήνα.

Οι εορτασμοί που βρίσκονται σε εξέλιξη περιλαμβάνουν θεατρικά δρώμενα με τη συμμετοχή μελών της «Όπερας του Πεκίνου», παραστάσεις παραδοσιακών χορών από την «Ακαδημία Χορού του Πεκίνου» και τον «Θίασο Ακροβατών του Πεκίνου», συναυλίες παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής με χρήση και αρχαίων κινέζικων οργάνων από την «Εθνική Ορχήστρα του Πεκίνου», παρουσίαση πολεμικών τεχνών και εργαστήρια κατασκευής μασκών, χαρτοκοπτικής, καλλιγραφίας, ζαχαρωτών.

 Δείτε φωτογραφίες από τη eurokinissi

  www.thebest.gr


[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]Related

Break New 2030020259885796659

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item