.

Αυτή είναι η «sos» άσκηση για να κάψεις το λίπος στην κοιλιά

Απόκτησε κοιλιακούς χωρίς ροκανίσματα! Κοιλιακοί. Κάτι που θέλουμε όλες μας αλλά οι περισσότερες «αγωνιζόμαστε» για αυτούς λίγο πριν το ...


Απόκτησε κοιλιακούς χωρίς ροκανίσματα! Κοιλιακοί. Κάτι που θέλουμε όλες μας αλλά οι περισσότερες «αγωνιζόμαστε» για αυτούς λίγο πριν το καλοκαίρι. Δυστυχώς, η καλλίγραμμη κοιλιά και αυτή χωρίς λίπος θέλει αρκετή γυμναστική για να αποκτηθεί και σωστή διατροφή. Με ακυρώσεις στο γυμναστήριο, αλκοόλ και burgers καμία δεν απόκτησε κοιλιακούς.

Ξεκίνα ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και ένταξε την γυμναστική στην ζωή σου. Αυτός είναι ο μαγικός συνδυασμός και οι αλλαγές θα είναι εμφανείς στο κορμί σου από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Sports Medicine and Physical Fitness το πρόγραμμα γυμναστικής HIIT είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να καταπολεμήσεις το λίπος στην κοιλιά. Και θα χάσεις κιλά και θα δεις τους πόντους της μέσης σου να μειώνονται. Το παρακάτω βίντεο είναι ένα κλασσικό πρόγραμμα HIIT το οποίο μπορείς να ακολουθείς εντός και εκτός γυμναστηρίου.
 
Queen.gr

Related

Break New 4989161829978160397

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item