.

Απόφαση Α.Σ.Ε.Α.Δ. της 29ης Μαρτίου 2018

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αριθ. 47/29-03-2018 Απόφασή του απορρίπτει την προσ...


ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αριθ. 47/29-03-2018 Απόφασή του απορρίπτει την προσφυγή τou Νικολάου Δρακόπουλου, του προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Δούκα κατά της ΕΛΟΚ καθώς και την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ αυτών του σωματείου.

Με βάση την Απόφαση αυτή η ποινή του προσωρινού αποκλεισμού από τους αγώνες για ένα (1) έτος παραμένει και είναι σε ισχύ. Με την σημερινή απόφαση ολοκληρώθηκε σε δεύτερο βαθμό η εκδίκαση όλων των πειθαρχικών υποθέσεων που παραπέμφθηκαν ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε το προηγούμενο διάστημα.

Οι προσφυγές απορρίφθηκαν στο συνολό τους, ενώ οι αποφάσεις της Δικαστικής Επιτροπής και οι ποινές που επιβλήθηκαν επικυρώθηκαν ως προς την νομιμότητα και την ορθότητά τους. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το Α.Σ.Ε.Α.Δ αποφάνθηκε υπερ της νομιμότητας συγκρότησης της Δικαστικής Επιτροπής, της ισχύος του Πειθαρχικού Κανονισμού της Ομοσπονδίας καθώς και των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου που σχετίζονται με τον πειθαρχικό έλεγχο.

Η ΕΛΟΚ δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση οτι θα προστατεύσει το κύρος του αθλήματος, της ομοσπονδίας και των μελών της έναντι κάθε παραβατικής συμπεριφοράς απο οποιονδήποτε ή οπουδήποτε και εάν προέρχεται μέσω των καταστικών της οργάνων.

  www.elok.gr

Related

Break New 666320036559925876

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item