.

Κορφιάτη - Μηνά: Φίλες εκτός ρινγκ και αντίπαλες εντός

Πατρινό χρώμα είχε ο τελικός των νεανίδων της πυγμαχίας στα 60 κιλά με την πρωταθλήτρια πλέον της Άμυνας Άννα Κορφιάτη να αντιμετωπίζει ...


Πατρινό χρώμα είχε ο τελικός των νεανίδων της πυγμαχίας στα 60 κιλά με την πρωταθλήτρια πλέον της Άμυνας Άννα Κορφιάτη να αντιμετωπίζει την "αργυρή" Φωτεινή Μηνά του Ολυμπιακού. Οι δύο Πατρινές αθλήτριες μετά το τέλος του αγώνα τους μίλησαν στο sportin.gr.

Άννα Κορφιάτη: "Είναι ικανοποιημένη από τον εαυτό μου, για τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου (Μάριο Καπερώνη), του οποίου ακολουθώντας τις οδηγίες κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο. Στη συνέχεια θα υπάρξει λίγη ξεκούραση και μετά πάμε για μια δυνατή σεζόν".

Φωτεινή Μηνά: "Έπαιξα και ηττήθηκα από μία αξιόλογη αθλήτρια και νομίζω ότι τα πήγα καλά, αν και με κέρδισε το άγχος μου.
Κρατάω τη δεύτερη θέση και συνεχίζω τη δουλειά στη νέα μου ομάδα τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Άννα Κορφιάτη για τη νίκη της".

 Αμαλία Λαλιώτη

  sportin.gr

Related

Break New 7951150339956825153

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item