.

ΤΑΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ: Σηκώνει βάρη και δεν κλατάρει

Η όμορφη Τάνια από την Κυλλήνη, η οποία από μικρή ασχολείται με τον αθλητισμό, κατάφερε να ξεχωρίσει σε έναν απαιτητικό χώρο όπως είναι...


Η όμορφη Τάνια από την Κυλλήνη, η οποία από μικρή ασχολείται με τον αθλητισμό, κατάφερε να ξεχωρίσει σε έναν απαιτητικό χώρο όπως είναι αυτός του bodybuilding. Κοινωνική λειτουργός στην Πάτρα, με πάθος για το bodybuilding που εργάζεται ως personal trainer στην Πάτρα, όπου ζει μόνιμα, και δηλώνει... ερωτευμένη με τη δουλειά της, ενώ παράλληλα κάνει χορό και αθλητικό pole dancing.

Το πάθος της με τα βάρη την ανέβασε πρώτη φορά στη σκηνή στη διοργάνωση Mr Kriti, τον Μάιο του 2015, όπου συμμετείχε στην κατηγορία Miss Model, και λίγες ημέρες αργότερα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuilding της IFBB (κατηγορία bikini) στη Θεσσαλονίκη. Τον Ιούνιο του 2016 συμμετείχε δεύτερη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατακτώντας την τρίτη θέση στην κατηγορία της.

Στις 25 Νοεμβρίου ανέβηκε και πάλι στη σκηνή και εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και τους θεατές στο κλειστό του Γαλατσίου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, ενώ συμμετείχε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Στο πλάι της από την αρχή της αγωνιστικής πορείας της έως σήμερα βρίσκονται ο προπονητής της Τάσος Μισαηλίδης και ο Θανάσης Υφαντόπουλος.

  dete.gr

Related

Break New 7418479966058082404

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item