.

Εξελίξεις στην Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η είδηση έγινε πριν από μερικές ώρες γνωστή και προκάλεσε αίσθηση, αφορά δε σε ποινές που επιβλήθηκαν από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματο...


Η είδηση έγινε πριν από μερικές ώρες γνωστή και προκάλεσε αίσθηση, αφορά δε σε ποινές που επιβλήθηκαν από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

  Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος Κώστας Γαζής και ο πρώην γενικός γραμματέας -και ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας- Περικλής Τρικαλιώτης, τιμωρήθηκαν από την ΕΦΙΠ με τέσσερα χρόνια στέρησης της Φίλαθλης Ιδιότητας. Οι δύο άνδρες φέρονται να κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για τη διοργάνωση αγώνων με σωματεία φιλικά προς αυτούς, καθώς και για καταβολή μισθού σε πρόσωπο που είχε σχέση με τη διοίκηση.

Η απόφαση της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος είναι άμεσα εκτελεστή, κάτι που θα φέρει αλλαγές στη διοίκηση του αθλήματος. Οι παράγοντες ενδέχεται να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, αλλά μέχρι τότε δε θα μπορούν να έχουν σχέση ούτε με τα διοικητικά της πυγμαχίας, ούτε να βρεθούν σε χώρους όπου καλλιεργείται».

  www.sportin.gr

Related

Break New 1904306416779140446

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item