.

Πέντε μετάλλια η Αστραπή στη Σόφια της Βουλγαρίας

Στην Σόφια της Βουλγαρίας βρέθηκε ο Α.Σ Αστραπή το Σαββατοκύριακο, με 13 αθλητές που πήραν μέρος στο διπλό δυνατό διεθνές τουρνουά «5th ...


Στην Σόφια της Βουλγαρίας βρέθηκε ο Α.Σ Αστραπή το Σαββατοκύριακο, με 13 αθλητές που πήραν μέρος στο διπλό δυνατό διεθνές τουρνουά «5th Sofia Open G1» και 5th Sofia Open Begginers» μαζί με μεγάλα ονόματα του τάε κβον ντο και η παρουσία τους ήταν εξαιρετική. Εδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό εντός αγωνιστικού τερέν και σίγουρα οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν τεράστιες.

Ο απολογισμός ήταν εντυπωσιακός με πέντε μετάλλια, ανεβάζοντας την Αστραπή στο βάθρο των νικητών: Στο Begginers: - Διαμαντοπούλου Ελένη - Ιωάννα χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των παγκορασίδων -33kg. - Βελισσάρης Κωνσταντίνος χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των παίδων -53kg. - Παπαγγελόπουλος Δημήτριος ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των παίδων -61kg.

Στο G1: - Ζούπης Αθανάσιος χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των παίδων -53kg. - Παναγόπουλος Απόστολος χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των παμπαίδων -36kg. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές της Αστραπής Κώστα Αντωνακόπουλο και Χρήστο Βασίλη Αντωνακόπουλο. Επόμενο ραντεβού της Αστραπής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών και εφήβων - νεανίδων που θα γίνει στο «Δημ. Τόφαλος» αυτή την εβδομάδα.

  www.sportin.gr

Related

TAEKWON-DO 7957839819330290862

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item