.

Αυτές είναι οι καλύτερες ασκήσεις για το σώμα μας, σύμφωνα με καθηγήτρια του Χάρβαρντ

Αν θεωρείτε ότι το να τρέχετε μαραθώνιο είναι η καλύτερη γυμναστική για να φτιάξετε σώμα, η I-Min Lee, καθηγήτρια ιατρικής στην Ιατρική ...


Αν θεωρείτε ότι το να τρέχετε μαραθώνιο είναι η καλύτερη γυμναστική για να φτιάξετε σώμα, η I-Min Lee, καθηγήτρια ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ θα σας διαψεύσει. Αντί για το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων που ταλαιπωρεί τους συνδέσμους και το πεπτικό σύστημα, η καθηγήτρια προτείνει πέντε διαφορετικά είδη άσκησης που είναι καλύτερα για το σώμα μας.

Αυτά είναι τα εξής:

Κολύμπι. Γυμνάζει κάθε μυ του σώματος, βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία και αποτελεί αεροβική άσκηση, που μεταξύ άλλων, βελτιώνει τη διάθεση και μειώνει το στρες.

Τάι τσι. Αυτού του είδους η άσκηση είναι αργή και περιλαμβάνει έναν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης μέσω βαθιάς αναπνοής. Είναι ιδανική για μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα, καθώς βελτιώνει την ισορροπία.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης. Χρησιμοποιήστε βάρη ή ελαστικούς ιμάντες και πανιά για να ενδυναμώσετε τους μυς.

Περπάτημα. Μπορεί να ακούγεται συνηθισμένο, αλλά το περπάτημα είναι θαυματουργό. Έρευνες, άλλωστε, έχουν δείξει ότι το περπάτημα το λιγότερο 30 λεπτά την ημέρα είναι ευεργετικό τόσο για τον εγκέφαλο όσο και για τον οργανισμό.

Ασκήσεις Kegel. Η εν λόγω άσκηση ενδυναμώνει τους μυς της πυελικής χώρας, που βοηθά, μεταξύ άλλων, στην αποφυγή της ακράτειας.

  www.altsantiri.gr

Related

Break New 9028859370103785056

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item