.

Χωρίς νερό μπορούσε μόνο ο Κιάμος

Οι 3 πιο σημαντικοί λόγοι για να το εντάξεις ακόμη πιο έντονα στην καθημερινότητά σου. Αν υπάρχει ένα συστατικό εκεί έξω που μόνο θετικ...


Οι 3 πιο σημαντικοί λόγοι για να το εντάξεις ακόμη πιο έντονα στην καθημερινότητά σου. Αν υπάρχει ένα συστατικό εκεί έξω που μόνο θετικό πρόσημο έχει για τον οργανισμό σου, αυτό είναι σίγουρα το νερό. Μπορεί η επιστήμη να έχει σχεδόν ξεχάσει την ύπαρξή του όταν σου δίνει διατροφικά tips, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το ότι είναι το πιο χρήσιμο υγρό για το ανθρώπινο σώμα. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος το χρειάζεται περισσότερο αλλά (δυστυχώς) όλο και λιγότερο το καταναλώνει, ορίστε 3 βασικοί λόγοι για να ξαναμπείς στον δρόμο της σωστής ενυδάτωσης.

1. Για αρχή τα νεφρά σου

Δεν σου λέμε κάτι καινούργιο. Στα ‘λεγε άλλωστε και η μανούλα όταν ήσουνα μικρός: «Πιες παιδάκι μου να καθαρίσουν τα νεφρά σου». Και δεν χρειάζεται να μαντέψεις αν χρειάζεται να τα καθαρίσεις. Ο οργανισμός «φωνάζει» ότι πάσχει από αφυδάτωση. Για αυτό και όσοι κατεβάζουν τόνους νερού έχουν λιγότερες πιθανότητες να πάθουν νεφρική ανεπάρκεια ή νόσο.

2. O καλύτερος σύμμαχος στη δίαιτα 

Αν είσαι σε δίαιτα, το νεράκι είναι ο καλύτερός σου φίλος. Καθαρίζεις νεφρά και οργανισμό, ενεργοποιείς και τον μεταβολισμό σου. Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Obesity αποδείχθηκε ότι υπέρβαροι τύποι που κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα νερού πριν το γεύμα τους έχασαν σχεδόν 4 κιλά μέσα σε 12 βδομάδες.

3. Θα νιώθεις πιο υγιής

Είναι γνωστό ότι η αφυδάτωση έστω και κατά 1% μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο, κόπωση ή κακή διάθεση. Με λίγα λόγια έναν φτωχό συγγενή του hangover. Επομένως με την κατανάλωση νερού, επαναφέρεις τον οργανισμό σου σε νορμάλ επίπεδα, και είσαι ξανά έτοιμος για δράση.

  www.ratpack.gr

Related

Break New 1997756391089938576

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item