.

Τα γάντια είναι περιττά στον πιο ζόρικο αγώνα πυγμαχίας του πλανήτη

Κάτι ανάμεσα σε Fight Club, ΜΜΑ και Snatch, σε ένα παλιό εργοστάσιο στην Αγγλία.   Δεν θα το έλεγες ακριβώς και Fight Club, αλλά έχει...


Κάτι ανάμεσα σε Fight Club, ΜΜΑ και Snatch, σε ένα παλιό εργοστάσιο στην Αγγλία. 

Δεν θα το έλεγες ακριβώς και Fight Club, αλλά έχει αρκετά κοινά εδώ που τα λέμε.


Το Blood Sport αποτελεί έναν διαγωνισμό πυγμαχίας που διοργανώνεται στο Μπόλτον της Αγγλίας. Στον οποίο όμως οι αθλητές δεν φορούν γάντια και αγωνίζονται με τα γυμνά τους χέρια.


Χώρος διεξαγωγής του τουρνουά που διοργανώνει η Bare Fist Boxing Association είναι ένα παλιό εργοστάσιο βαμβακιού.


Δεν είναι απολύτως νόμιμο -καθώς το event δεν έχει λάβει προς το παρόν καμία άδεια- ενώ οι νικητές κερδίζουν χρηματικά έπαθλα που μπορεί να φτάνουν μέχρι και τις £50,000. Το γεγονός πως δεν μιλάμε για ένα επίσημο τουρνουά δεν φαίνεται να προβληματίζει έναν εκ των διοργανωτών, τον 33χρονο Andrew Bowling, που υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν και πολλές διαφορές ούτε περισσότερη βία σε σχέση με το ΜΜΑ. Και σε αντίθεση με άλλα, πιο ευγενή σπορ, εδώ δεν απαγορεύονται τα κορίτσια που κρατούν τις πινακίδες με τον αριθμό των γύρων.


Ακόμη κι αν αποφασιστεί πως είναι εντελώς παράνομο, οι διοργανωτές δείχνουν κατασταλαγμένοι: «Θα το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα. Θα ξέρουμε πως όλοι πέρασαν καλά και το ευχαριστήθηκαν πραγματικά και θα περιμένουμε μέχρι να μας δοθεί η ευκαιρία να το ξαναστήσουμε» αναφέρει ο Bowling. Tα επιχειρήματα μάλιστα του Bowling μοιάζουν (στον ίδιο τουλάχιστον) ακράδαντα: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε άλλα σπορ, όπως ας πούμε το ποδόσφαιρο, events χωρίς άδεια είναι απολύτως νόμιμα και όχι το δικό μας. Δεχόμαστε πολύ μεγάλη πίεση από τις τοπικές αρχές και αυτό είναι άδικο». Το επόμενο event αναμένεται στις 17 Μαρτίου, προφανώς για να γιορταστεί ο Άγιος Πατρίκιος και με ξύλο εκτός από ποτό.


gr.askmen.com

Related

Break New 6914594153372720983

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item