.

Τι πρέπει να ξέρεις πριν ξεκινήσεις kickboxing

Ο συνδυασμός μιας δυναμικής άσκησης και εκτόνωσης που διαθέτει το kickboxing το κάνει ιδανική άσκηση για άντρες και γυναίκες. Πιο επιστη...


Ο συνδυασμός μιας δυναμικής άσκησης και εκτόνωσης που διαθέτει το kickboxing το κάνει ιδανική άσκηση για άντρες και γυναίκες. Πιο επιστημονικά, πρόκειται για μια δυναμική αεροβική άσκηση που συνδυάζει την πυγμαχία με τα λακτίσματα (κλωτσιές) χεριών και ποδιών.

Υπάρχουν πολλά είδη kickboxing; 

Ναι, υπάρχει το full contact, με χτυπήματα από τη μέση και πάνω, το low kicks όπου είναι αποδεκτά όλα τα χτυπήματα και το thai box ή muai thai στο οποίο συμπεριλαμβάνονται επίσης χτυπήματα με τους αγκώνες και τα γόνατα.

Γιατί να το επιλέξω; 

Επειδή η συνηθισμένη αεροβική άσκηση δε σου λέει πολλά, επειδή έχεις ενεργητικότητα και φόρτιση που θέλεις να βγάλεις από μέσα σου, επειδή θέλεις μια αποτελεσματική άσκηση με πολλές καύσεις και γράμμωση για όλο το σώμα.

Μπορώ να κάνω ανεξάρτητα από τη φυσική μου κατάσταση;

Ναι, μπορείτε να ξεκινήσετε ακόμη κι από το σημείο "μηδέν", ακόμη δηλαδή κι αν δεν έχετε ξανακάνει ποτέ γυμναστική. Σε αυτή την περίπτωση θα ξεκινήσετε σταδιακά και θα αυξήσετε την ένταση ανάλογα με την εξέλιξη της φυσικής σας κατάστασης.

Συνδυάζεται με άλλα είδη άσκησης;

Οι περισσότερες ασκήσεις συνδυάζονται μεταξύ τους. Συγκεκριμένα το kick boxing, εφόσον πρόκειται για μια αεροβική άσκηση που γίνεται 3- 4 φορές την εβδομάδα, μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά με τα όργανα και τα βάρη στοχεύοντας σε μια πιο έντονη μυϊκή ενδυνάμωση.

  www.capital.gr

Related

Break New 7159979162888781996

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item