.

Μοιράζουμε αβέρτα ΡΙΣΠΕΚΤ στον μονόχειρα αθλητή του ΜΜΑ [video & φωτογραφίες]

Ο Nick Newell είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πού μπορείς να φτάσεις αν σου περισσεύει ψυχή. Ο τύπος είναι ταλέντο στις πολεμικές τέχν...


Ο Nick Newell είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πού μπορείς να φτάσεις αν σου περισσεύει ψυχή. Ο τύπος είναι ταλέντο στις πολεμικές τέχνες. Μπαίνει στο κλουβί και από εκεί που δεν το περιμένεις σε γονατίζει. Σε αναγκάζει σε υποταγή. Με ένα μόνο χέρι. Καλά άκουσες.

Ο Nick Newell, ο τύπος με τις 14 νίκες σε 15 αγώνες γεννήθηκε χωρίς να έχει χέρι από τον αριστερό αγκώνα και κάτω. Μπορεί να του λείπει ένα βασικό γρανάζι στην προσπάθειά του να κατακτήσει την κορυφή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει σε αφθονία κάτι άλλο, πολύ ανώτερο: Δύναμη ψυχής.
 
Δεν δείχνει να χαμπαριάζει και είναι σχετικά εύκολο να συνειδητοποιήσεις ότι το μειονέκτημά του είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Ο ίδιος άλλωστε δήλωσε πως: «Με δύο χέρια θα μου ήταν πολύ πιο δύσκολο».


www.ratpack.gr

Related

Break New 3143304799706752222

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item