.

Αλήτες -" Καμάκια" πειράζουν την κοπέλα Μποξέρ. Ακόμη ψάχνουν τα κεφάλια τους - Δείτε τι έπαθαν [video]

Τρεις διεστραμμένοι πλήρωσαν το τίμημα επειδή παρενόχλησαν την γυναίκα ενός επαγγελματία μποξέρ όταν προσπάθησαν να την σύρουν σε ένα VI...


Τρεις διεστραμμένοι πλήρωσαν το τίμημα επειδή παρενόχλησαν την γυναίκα ενός επαγγελματία μποξέρ όταν προσπάθησαν να την σύρουν σε ένα VIP δωμάτιο ενός Ρωσικού νυχτερινού κέντρου. Δυστυχώς για εκείνους, ο άντρας της γυναίκας είναι ο Nicolai Vlasenko, ένας 29χρονος μποξέρ και ειδικός στις πολεμικές τέχνες.

Ο Vlasenko γύρισε από την τουαλέτα και βρήκε τους τρεις τύπους να ενοχλούν την γυναίκα του και να προσπαθούν να την κάνουν να κάτσει μαζί τους – φυσικά δεν χάρηκε καθόλου με αυτό που είδε. Ο Vlasenko δεν ήθελε να παλέψει μαζί τους μέχρι που ο ένας τους πρότεινε να πάνε έξω να το συζητήσουν.

Σύμφωνα με έναν μάρτυρα, ο ένας από τους τύπους, ο Leonti Yevdokimov, 33, – μέλος συμμορίας που κατηγορείται για πολλά εγκλήματα – πρότεινε στον Vlasenko να πάνε έξω να μιλήσουν. Ένας από τους μάρτυρες, ο Eldar Vinogradoff, 27, είπε: «Όταν πήγαν έξω, είχε μαζευτεί πολύς κόσμος. Εκείνοι ήταν τουλάχιστον 10 με δύο που φερόντουσαν ως αρχηγοί. Ο ένας έβγαλε την μπλούζα και του και άρχισε να πλησιάζει τον μποξέρ. Ένας δεύτερος άντρας προσπάθησε να τον κλωτσήσει και τον έριξε αμέσως κάτω. Μετά ήρθε και ένας τρίτος και κατέρρευσε μετά από τρία χτυπήματα στο κεφάλι.»

 Δείτε εδώ το επικό βίντεο:

Πηγή Tromaktiko
 
www.newsnowgr.com

Related

Break New 8279965135450118936

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item