.

6 πολύ σημαντικά fitness tips για καλύτερη προπόνηση

1. Βρες έναν φίλο ή μία φίλη για να γυμνάζεστε μαζί  Ένας φίλος με τον οποίο θα γυμνάζεστε πάντα μαζί μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ...


1. Βρες έναν φίλο ή μία φίλη για να γυμνάζεστε μαζί

 Ένας φίλος με τον οποίο θα γυμνάζεστε πάντα μαζί μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ για να μην αποκλείνεις από το στόχο σου. Κάνε μία λίστα με όλους τους φίλους σου που γυμνάζονται όπως εσύ και διάλεξε αυτόν που προτιμάει τα είδη προπόνησης που αρέσουν και σε σένα.

2. Κάνε ένα κρύο ντους

Για να μην πιαστείς μετά από μία δύσκολη προπόνηση κάνε ένα κρύο μπάνιο από τη μέση και κάτω. Πολλοί μεγάλοι αθλητές χρησιμοποιούν αυτό το τρικ για να μειώσουν τους πόνους μετά της προπονήσεις τους.

3. Πάρε ένα ζευγάρι καλά αθλητικά

Τα αθλητικά σου πρέπει να είναι άνετα από το πρώτο βήμα που θα κάνεις. Η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις τα αθλητικά σου το απόγευμα που τα πόδια σου θα είναι πρησμένα από όλο το περπάτημα της ημέρας και έτσι θα πάρεις ένα ζευγάρι που θα εφαρμόζει καλά στα πόδια σου ακόμα και όταν αυτά βρίσκονται στα πιο χοντρά τους.

4. Γυμνάσου με τέλεια μουσική

Το να γυμνάζεσαι με μουσική είναι ένας υπέροχος τρόπος για να συνεχίζεις χωρίς να νιώθεις ότι κουράζεσαι. Φτιάξε μία λίστα με τα αγαπημένα σου τραγούδια που σε γεμίζουν ενέργεια και άκουγε αυτά την ώρα της προπόνησής σου. Φρόντιζε να αλλάζεις που και που τη λίστα σου έτσι ώστε να μη βαριέσαι ακούγοντας συνεχώς τα ίδια τραγούδια.

5. Ζυγίσου τη σωστή ώρα

Φρόντιζε να ανεβαίνεις στη ζυγαριά σου το πρωί πριν φας ή πιεις οτιδήποτε. Προσπάθησε να μη σου γίνει εμμονή το ζύγισμά και κάν’το μία φορά την εβδομάδα για να βλέπεις την προοδό σου.

6. Αύξησε τη δυσκολία της προπόνησής σου

Αν γυμνάζεσαι καθημερινά ο γενικός κανόνας για το κάθε πότε να αυξάνεις τη δυσκολία της προπόνησής σου είναι ο εξής: Αύξανέ την κατά 5-10% κάθε εβδομάδα.

  www.faysbook.gr

Related

Break New 9174916549518974761

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item