.

Πρεβολαράκη και Πιλίδης τιμήθηκαν από το ίδρυμα Λεβέντη

Δύο πρωταθλητές της Πάλης βρέθηκαν στη λίστα των 41 αθλητών που τιμήθηκαν από το Πρόγραμμα Ολυμπιακών Υποτροφιών του ιδρύματος Λεβέντη. ...


Δύο πρωταθλητές της Πάλης βρέθηκαν στη λίστα των 41 αθλητών που τιμήθηκαν από το Πρόγραμμα Ολυμπιακών Υποτροφιών του ιδρύματος Λεβέντη. Στην τελετή απονομών των Υποτροφιών που πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης ήταν ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα.

Το ίδρυμα Λεβέντη για 19η συνεχή χρονιά θα στηρίξει με υποτροφίες τους Έλληνες αθλητές που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως με συνέπεια κάνει από το 1999. Με την συνεργασία των τριών Ιδρυμάτων (ίδρυμα Λεβέντη, Ελληνική Πρωτοβουλία και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση) δίνονται 41 υποτροφίες, των 4.000 ευρώ η κάθε μία, για αθλητές/αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά Ολυμπιακά αθλήματα, καθώς και στους νικητές Έλληνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης είναι ανάμεσα στους 41 αθλητές, καθώς οι επιτυχίες τους, το ήθος τους και η σκληρή δουλειά που κάνουν καθημερινά επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

  www.elop.gr

Related

Break New 3649230467998450574

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item