.

Διεθνές Τουρνουά Τζούντο & Προπονητικό Καμπ

Η Ε.Ο. Τζούντο ενημερώνει ότι στις 5 και 6 Μαΐου 2018, θα πραγματοποιηθεί στο Αμύνταιο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο με τη συμμετοχή δεκαπέντ...


Η Ε.Ο. Τζούντο ενημερώνει ότι στις 5 και 6 Μαΐου 2018, θα πραγματοποιηθεί στο Αμύνταιο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο με τη συμμετοχή δεκαπέντε (15) χωρών. Η Εθνική Ομάδα Τζούντο θα συμμετάσχει με τους αθλητές και τις αθλήτριες (βλ. συνημμένη λίστα) που θα λάβουν μέρος και στο προπονητικό καμπ που θα ακολουθήσει από τη Δευτέρα 7 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής (τουρνουά και καμπ) της Εθνικής Ομάδας Τζούντο (βλ. συνημμένη λίστα), αλλά ΔΕΝ θα καλύψει τα έξοδα μετάβασης προς και από το Αμύνταιο.

Το συγκεκριμένο τουρνουά και προπονητικό καμπ θα αποτελέσουν κριτήριο για τη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο Εφήβων τον προσεχή Ιούνιο στο Σαράγεβο (Βοσνία-Ερζεγοβίνη).

Για την Ε.Ο. Τζούντο

Ο Πρόεδρος
Ι. Καφενταράκης

H Γεν. Γραμματέας
B. Στεφανίδου

  hjf.gr

Related

JUDO 7284660959432516586

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item