.

ΤΖΟΥΝΤΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Επιτροπής Ανάπτυξης. Η συνάντηση είχε διάρκεια τρεις ώρες και συζητήθ...


Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Επιτροπής Ανάπτυξης. Η συνάντηση είχε διάρκεια τρεις ώρες και συζητήθηκαν όλα τα θέματα, που απασχολούν το ελληνικό Τζούντο. Έγινε γνωστή, προς όλους τους παρευρισκόμενους, η πρόθεση του Προέδρου της Επιτροπής αλλά και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, να υλοποιηθούν αλλαγές, οι οποίες θα βελτιώσουν σημαντικά το άθλημα και τις διαδικασίες που το διέπουν.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης αποφασίστηκε η δημιουργία και στελέχωση της Επιτροπής Ανάπτυξης που αποτελείται από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Βάγιας Κωνσταντίνος
Μέλη: Γκίτσας Θεόφιλος Μιχαηλίδης Δημήτρης Στεφανίδου Βαλεντίνα

Καθώς και την σύσταση των κάτωθι Υποεπιτροπών (συμβουλευτικού χαρακτήρα)

Υποεπιτροπή για την αναπτυξη στα σχολεία: 

Ακριτίδου Βάρβαρα Γράψας Αθανάσιος Καραγιαννοπούλου Μαρία Καρασαβιδης Γιώργος 

Υποεπιτροπή για την βελτίωση σεμιναριων Διαιτητών – Προπονητών, νέων Δελτίων – ταυτοτήτων, έκδοση sport pass, μηχανοργάνωσης.

Γκιτσας Θεόφιλος Κανταρου Στεφανία Μηχαηλιδης Δημήτρης Στεφανιδου Βαλεντίνα Υποεπιτροπή Ανάπτυξης και βελτίωση αγώνων, camp , έλεγχος βαθμίδων κτλ. Δημητρόπουλος Ερμής Καμπερος Δημήτρης Παπαχρηστίδης Γιάννης Πασχαλης Γιώργος

Οπως αντιλαμβάνεστε η Επιτροπή και οι Υποεπιτροπες Ανάπτυξης εχουν στελεχωθεί απο τα τρία μέλη του Δ.Σ. (Αντιπρόεδρο, Γεν. Γραμματέα , Ταμία ), από τα μέλη των επιτροπών: Ιεραρχίας και Νταν (Πασχαλης Γιώργος), Κ.Ε.Δ. (Καντάρου Στεφανία), Σχολικής Επιτροπής (Καρασαβίδης Γιώργος ) και Αγωνιστικής επιτροπής (Δημητρόπουλος Ερμής), καθώς και από τους Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές και προπονητές του αθλήματος.

Σκοπός αυτής της σύνθεσης είναι η συνεργασία όλων των φορέων και των επιτροπών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι τελικές προτάσεις θα έρθουν προς συζήτηση και έγκριση έως τις αρχές Μαΐου.

Με εκτίμηση,
Βάγιας Κωνσταντίνος
Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης

  hjf.gr

Related

JUDO 8154254505059901299

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item