.

Το μυστικό για δυνατούς κοιλιακούς είναι απλό!

Αν έχετε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή σας πρόγραμμα Pilates, γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η σωστή αναπνοή για την αποτελεσματικότητα τω...


Αν έχετε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή σας πρόγραμμα Pilates, γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η σωστή αναπνοή για την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων. Η σωστή εισπνοή και εκπνοή μπορεί να μας βοηθήσει να κρατήσουμε για περισσότερη ώρα μια σύσπαση ενώ ενεργοποιεί και τον κορμό, ώστε κάθε κίνηση να "δουλεύει" πιο αποτελεσματικά τους μυς μας.

Ο Αμερικανός αθλητής του καλλιτεχνικού πατινάζ Adam Ribbon, ο πρώτος ανοιχτά gay αθλητής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων- πιστεύει πως η αναπνοή είναι το μυστικό που τον βοήθησε να "χτίσει" τους κοιλιακούς του. Ο προπονητής του, Steve Zim, αποκάλυψε στους Times της Νέας Υόρκης πως αυτό ήταν το πρώτο του μέλημα σε κάθε προπόνηση του Rippon. "Η αναπνοή είναι το Α και το Ω αναφορικά με τους κοιλιακούς.

Αν θέλετε γραμμωμένους κοιλιακούς, θα πρέπει να τους επιτρέπετε να συσπώνται πλήρως" εξηγεί. Το μυστικό του είναι εξαιρετικά απλό. "Πριν από κάθε άσκηση, εκπνεύστε". "Ρουφήξτε τον αφαλό σας προς τη σπονδυλική στήλη και συνεχίστε να εκπνέετε συσπώντας τους κοιλιακούς σας, έτσι ώστε τα κοιλιακά τοιχώματα να μαζευτούν προς την πλάτη σας. Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό κάνετε χώρο για να μπορούν να συσπαστούν πλήρως οι κοιλιακοί σας κατά την άσκηση" εξηγεί ο προπονητής.

Καθώς, βέβαια, μιλάμε για επαγγελματία αθλητή επιπέδου ολυμπιακών αγώνων, η σωστή αναπνοή συνδυάζεται με πρωτεϊνική δίαιτα που συμπληρώνεται με πολλά φρούτα και λαχανικά και πρόγραμμα σκληρής προπόνησης έξι ημέρες την εβδομάδα. Όσο για το πώς γυμνάζει τους κοιλιακούς του ένας υψηλού επιπέδου αθλητής, ο ίδιος αποκαλύπτει πως οι προπονήσεις του συμπεριλαμβάνουν ασκήσεις με μπάλα, Russian twists και βάρη. Αν θέλετε όμως να ξεκινήσετε από κάπου, η σωστή αναπνοή θα σας βοηθήσει να δείτε πιο γρήγορα το αποτέλεσμα της προπόνησης και της διατροφής σας.

  capital.gr

Related

Break New 685438839877212602

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item