.

Εκδήλωση του ΕΠΚΑ με θέμα "Πολεμικές Τέχνες και Προσωπικότητα: Τι έμαθα κάνοντας Karate"

Την Τετάρτη, 25 Απριλίου ε.ε και ώρα 7 μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης (Ολυμπίας 5, Αργυρούπολη) ο Ψυχολόγος- Συγγραφέας, Γιώργο...


Την Τετάρτη, 25 Απριλίου ε.ε και ώρα 7 μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης (Ολυμπίας 5, Αργυρούπολη) ο Ψυχολόγος- Συγγραφέας, Γιώργος Πιντέρης PhD, θα εισηγηθεί το θέμα: “Πολεμικές Τέχνες και Προσωπικότητα: Τι έμαθα κάνοντας Karate (εκτός από Karate)”. 

Παρουσίαση του Γ. Πιντέρη θα γίνει από τους: Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, Διδάσκαλο Yawara/ αρχαίου Judo και Ιστορικό Ερευνητή, Μάνο Δασκαλάκη. Παρουσίαση του θέματος θα γίνει από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Βαγγέλη Νικοθόδη Οι προαναφερθείσες επαγγελματικές του ιδιότητες, είναι γνωστές Πανελληνίως, καθότι είναι μία πολυγραφότατη προσωπικότητα, αγαπητή στο κοινό για την αυθεντικότητα και την προσήνειά της.

Αυτό, που ήταν άγνωστο στο ευρύ κοινό, μέχρι τώρα, είναι πως, υπήρξε αυτός ο Έλληνας Εκπαιδευτής του Ιαπωνικού στυλ Karate do (“Wado Ryu”), που το έφερε στην Χώρα του, καθιστώντας τον αυτόματα, Ιδρυτή του Wado Ryu Karate Do στην Ελλάδα. Αποφάσισε, λοιπόν, να ομιλήσει για πρώτη φορά στην ζωή του, υπό αυτήν την ιδιότητά του, για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής του, που τον χάραξε βαθειά στην όλη μετέπειτα πορεία του. Μέσα από την βιωματική αυτή εξιστόρηση, ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να κατανοήσει την επίδραση, γενικότερα, των Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών στην προσωπικότητα, στην νοητική και ψυχική εξέλιξη, κάθε ενήλικου και ανήλικου ατόμου.

Η Εκδήλωση διοργανώνεται από το “ΕλληνοΙαπωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης/ Ε.Π.Κ.Α”, υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Στους παρευρισκομένους θα διανεμηθεί τιμής ένεκεν Συλλεκτικό Εγχειρίδιο (περιορισμένου αριθμού) έκδοσης του “E.Π.Κ.Α”, όπου θα περιλαμβάνει την πορεία του Wado Ryu στην Ελλάδα, μέσα από τις δημοσιεύσεις του ιστορικού, πια, περιοδικού “Δυναμικό Judo – Karate” και μέρος του επικείμενου, ομότιτλου της Διάλεξης, βιβλίου του Γ. Πιντέρη, το οποίο στοχεύει στην επιρροή των Πολεμικών Τεχνών στα παιδιά (μας).

  www.dikaiologitika.gr

Related

Break New 6316532650368835839

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item