.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα αδέλφια Αχτάρ στον REPORTER – Από most wanted, στις αρένες

«Μπορούμε να αντλούμε διδάγματα από το παρελθόν, αλλά δεν μπορούμε να ζούμε μέσα σ’ αυτό», είχε αναφέρει κάποτε ο Αμερικανός πρόεδρος, Λ...


«Μπορούμε να αντλούμε διδάγματα από το παρελθόν, αλλά δεν μπορούμε να ζούμε μέσα σ’ αυτό», είχε αναφέρει κάποτε ο Αμερικανός πρόεδρος, Λύντον Τζόνσον. Ένα απόφθεγμα, το οποίο αντικατοπτρίζει και τη ζωή των αδελφών Αχτάρ, που άφησαν πίσω το περιπετειώδες παρελθόν τους και γύρισαν σελίδα στη ζωή θέτοντας νέους στόχους.

Ο Γιώργος και ο Ηλίας, κατά το 2007 συνδέθηκαν με την εγκληματικότητα και τα ονόματα τους ήταν στις λίστες των top καταζητούμενων, τόσο των Κυπριακών αρχών όσο και της Ιντερπόλ. Οι φωτογραφίες τους για περίπου ένα χρόνο ήταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων.

Μετά από ένα χρόνο τα αδέλφια Αχτάρ συνελήφθησαν στη Μύκονο. Ακολούθως είχαν εκδοθεί στην Κύπρο και μετά από δίκη, το δικαστήριο επέβαλε στον Ηλία ποινή φυλάκισης 4,5 ετών και στον Γιώργο ποινή φυλάκισης 3,5 ετών. Μιλώντας στον REPORTER, τα αδέλφια Αχτάρ δίνουν μια διαφορετική εκδοχή σε ότι αφορά την σύλληψη και την καταδίκη τους ενώ αναφέρουν ότι αδίκως το όνομα τους συνδέθηκε με το έγκλημα. «Το μόνο πράγμα που κάναμε ήταν να προστατεύσουμε την οικογένεια μας και εάν έπρεπε να το ξανά κάνουμε με τίμημα την φυλακή, θα το κάναμε ξανά», μας ανέφεραν.

Η φυλακή ήταν ένα μάθημα ζωής για τα αδέλφια Αχτάρ. Το να ζει κάποιος έγκλειστος για κάποια χρόνια πίσω από τα σίδερα, σίγουρα μπορεί να αναθεωρήσει πολλά… Το αίσθημα της αδικίας, όπως μας ανέφεραν, ήταν αυτό που κυρίευε μέσα τους. Από μικροί το πάθος τους ήταν η γυμναστική. Τα αδέλφια Αχτάρ, χωρίς να υποκύψουν σε κανένα εμπόδιο του παρελθόντος, κατάφεραν επάξια να αγωνιστούν σε κορυφαίες αρένες και να κατατάξουν τα ονόματα τους σήμερα με τη σημαία της Κύπρου, στη λίστα των παγκόσμιων πρωταθλητών στις πολεμικές τέχνες.

Μέσω της σχολής τους πλέον, «Αγωγή Αχτάρ – Μάριο Σουκάτα Brazilian Jiu Jitsu ΜΜΑ Team», παραδίδουν μαθήματα πολεμικών τεχνών σε διαφόρων ηλικίας μαθητές εδώ και πέντε χρόνια, προσφέροντας παράλληλα με την εκπαίδευση τους τρόπους διαβίωσης, συμπεριφοράς και κανόνες ζωής.

Ποια η εκδοχή που δίνουν για την σύνδεση τους με την εγκληματικότητα, πώς βίωσαν τα χρόνια της φυλακής και ποιοι είναι και τα επιτεύγματα τους στις κορυφαίες αρένες πυγμαχίας στο βίντεο που ακολουθεί:
 
www.reporter.com.cy

Related

Break New 5514896262092922477

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item