.

Αμερικανός μποξέρ με βερμούδα υπέρ Trump γίνεται καινούργιος από φίλο Μεξικανό

Ο Αμερικανός πυγμάχος Rod Salka θεώρησε πως ήταν πολύ καλή ιδέα να εκφράσει την ταύτιση απόψεών του με τον Donald Trump και να κατέβει μ...


Ο Αμερικανός πυγμάχος Rod Salka θεώρησε πως ήταν πολύ καλή ιδέα να εκφράσει την ταύτιση απόψεών του με τον Donald Trump και να κατέβει με μια αμφιλεγόμενη εμφάνιση στον αγώνα εναντίον του Μεξικανού Francisco Vargas, λίγες ημέρες πριν στην Καλιφόρνια.


Ο 35χρονος από την Pennsylvania προτίμησε να αγωνιστεί με μια βερμούδα στα χρώματα των ΗΠΑ στην οποίο αναγραφόταν το σύνθημα του Trump («πρώτα η Αμερική») και το σχέδιό της παρέπεμπε στο υπό ανέγερση τείχος με το Μεξικό. Δυστυχώς για τον Salka, το μάτι του Vargas, του οποίου το ψευδώνυμο είναι El Bandido (δεν τα βάζεις με Μεξικανό με τέτοιο nickname), γυάλισε, με αποτέλεσμα να κάνει πράξη το «ξύλο στους ρατσιστές». Πολύ ξύλο όμως, σε σημείο που ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα στον 6ο γύρο.
 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος Λατίνος ρίχνει διαστημικό ξυλίκι στον Salka, καθώς το 2014, o επίσης μεξικανικής καταγωγής Danny Garcia, τον είχε κεράσει μερικά μπουκέτα στο Barclays Center. Εμείς, σαν αυθεντικοί φίλαθλοι της πυγμαχίας, θα ευχηθούμε από την πλευρά μας πάντα τέτοια στον Αμερικάνο αθλητή.

  gr.askmen.com

Related

Break New 4751988245507079022

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item