.

Η Χριστίνα είναι 24 ετών και αγωνίζεται μέσα σε κλουβί

Τη λένε Χριστίνα Καμενίτσα και ξεκίνησε 19 ετών και μέσα σε πέντε χρόνια έχει καταφέρει πολλά παρόλο που δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ...


Τη λένε Χριστίνα Καμενίτσα και ξεκίνησε 19 ετών και μέσα σε πέντε χρόνια έχει καταφέρει πολλά παρόλο που δεν προέρχεται από κάποιο άλλο μαχητικό άθλημα. Αρχικά το επέλεξε για να γυμναστεί, της άρεσε και πλέον το ασκεί επαγγελματικά. «Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές κοπέλες που ασχολούνται με το ΜΜΑ. Είμαι η καλύτερη αθλήτρια στην κατηγορία μου. Στόχος μου είναι να φτάσω στο UFC η οποία είναι η αντίστοιχη παγκόσμια διοργάνωση. Ανήκω στον Κατσινόπουλο και αγωνίζομαι στα -56 κιλά.»


Η πολεμική τέχνη του ΜΜΑ συγκεντρώνει τις κινήσεις εννέα μαχητικών αθλημάτων και θεωρείται ένα πολύ σκληρό άθλημα. Η Χριστίνα κάνει17 προπονήσεις την εβδομάδα (3 την ημέρα και Σάββατα) και στον ελάχιστο χρόνο που της απομένει εργάζεται ως personal trainer στο Trainbox. Μεγάλος της στόχος είναι να μείνει αφοσιωμένη στους αγώνες της στο εξωτερικό. «Οι δικοί μου αγώνες είναι επαγγελματικοί. Είμαι η καλύτερη αθλήτρια στην Ελλάδα. Επειδή το άθλημά μου δεν είναι Ολυμπιακό, εμείς παίζουμε για τη ζώνη και τα χρήματα του εκάστοτε συμβολαίου. Σκοπός μου είναι μέχρι τα 27 μου να είμαι πρωταθλήτρια στο ufc»


Εκτονώνεται πολύ στην προπόνησή της και στην καθημερινή της ζωή πλέον αγγίζει επίπεδα ζεν. Είναι ήρεμη και δε μπλέκει σε καυγάδες, παρόλο που το προφίλ της ίσως δίνει τέτοια εντύπωση. Δεν κάνει πολύ παρέα με γυναίκες, οι περισσότεροι φίλοι της είναι άντρες και ο ελεύθερός της χρόνος είναι ελάχιστος. Η ημέρα της είναι τόσο γεμάτη, που το βράδυ αυτό που επιζητά είναι ένας καλός ύπνος.


«Οι άντρες συνήθως δείχνουν σεβασμό και ενθουσιασμό γι αυτό που κάνω. Κάποιος ο οποίος δεν καταλαβαίνει τι κάνω δεν με ενδιαφέρει. Συνήθως συναναστρέφομαι με αθλητές οι οποίοι αντιλαμβάνονται αυτό που αγαπώ και ασχολούμαι.» Καλεί όλες τις γυναίκες να ασχοληθούν με το ΜΜΑ όχι επαγγελματικά, αλλά ως χόμπι, γιατί προσφέρει καλή εκγύμναση κι αν τους αρέσει μπορούν να το εξελίξουν περισσότερο. Θεωρεί ότι το άθλημα έχει ενδιαφέρον και ότι ο κόσμος αξίζει να πηγαίνει να το βλέπει στις μεγάλες διοργανώσεις.


«Θα συμβούλευα τους γονείς να μην φοβούνται να γράψουν τα παιδιά τους στο ΜΜΑ. Ο φόβος τους οφείλεται στην άγνοια. Τους προτείνω να ενημερωθούν και στη συνέχεια να ακούσουν τα θέλω των παιδιών τους. Αν τα παιδιά θέλουν να το κάνουν να μην τα αποτρέπουν λόγω των δικών τους επιφυλάξεων.» Αυτό που ζητάει είναι οι επίσημοι αγώνες να γίνονται τακτικά ώστε ο κάθε αθλητής να μπορεί να φτιάξει το πλάνο του και να συμμετέχει όσο περισσότερο μπορεί στις διοργανώσεις. Η Χριστίνα συνδυάζει ομορφιά, δύναμη και ωραίο λόγο, αφού μιλάει πραγματικά πολύ όμορφα για αυτό που κάνει, παίζει ωραία ματς και παρόλα αυτά δεν έχει χάσει τη θηλυκότητά της, αντιθέτως είναι μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα που προσέχει και περιποιείται τον εαυτό της.

  www.marieclaire.gr

Related

Break New 8399984757111410924

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item