.

Πώς αυτός ο τύπος έγινε, από λαπάς, φέτες μέσα σε τρεις μήνες

Στις 15 Ιανουαρίου ο 24χρονος YouTuber Hunter Hobbs αποφάσισε να ξεφύγει από την παχύσαρκη εικόνα του και να αποκτήσει ιδανική φόρμα με...


Στις 15 Ιανουαρίου ο 24χρονος YouTuber Hunter Hobbs αποφάσισε να ξεφύγει από την παχύσαρκη εικόνα του και να αποκτήσει ιδανική φόρμα με σκληρούς, μεγάλους και γραμμωμένους μυς. Έτσι, ακολούθησε ένα αληθινά εξοντωτικό πρόγραμμα απώλειας κιλών και χτισίματος μυών μέσα σε μια προθεσμία τριών μηνών. Και σαν πονηρός διαδικτυακός “καναλάρχης", σκέφτηκε να τραβά και μια φωτογραφία καθημερινά δημιουργώντας ένα χρονολόγιο του άθλου του.

Πήγαινε στο γυμναστήριο τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα, εκτελώντας ένα σκληροπυρηνικό πρόγραμμα άρσης βαρών και αερόβιας αντοχής, ενώ παράλληλα, είχε μετατρέψει την κουζίνα του σε κανονικό διαιτολογικό εργαστήριο ζυγίζοντας μερίδες και μετρώντας θερμίδες με επιστημονική ακρίβεια. Στις 15 Απριλίου (προχθές δηλαδή), που σιγουρεύτηκε ότι είχε κερδίσει το στοίχημα -μείον 20 κιλά περιττού λίπους συν 20 κιλά σφιχτή και γραμμωμένη μυϊκή μάζα-, ανέβασε το βίντεο στον αέρα:
 
Από λαπάς, φέτες, μέσα σε τρεις μήνες ακριβώς

Ο Hobbs επισημαίνει ότι αυτό που επιχείρησε ο ίδιος δεν είναι εφικτό για τους περισσότερους άντρες. Γράφει ο ίδιος στους λογαριασμούς του σε Instagram και Facebook: «Μεγάλο πρόβλημα ήταν οι λίγες ελεύθερες ώρες που είχα για προπόνηση, μιας και εργάζομαι σε γραφείο πάνω από οκτώ ώρες καθημερινά.

Δεύτερος μπελάς ήταν η αρκετά βαρετή διατροφή -μόνο κοτόπουλα, γλυκοπατάτες, σαλάτες, βρώμη και ασπράδια- χωρίς γουλιά αλκοόλ, χωρίς μπουκιά γλυκού. Τρίτη και πιο σημαντική μου ανησυχία ήταν μήπως σακατευτώ στο γυμναστήριο -ήταν πολλές οι ώρες καθημερινής προπόνησης, αργά το βράδυ με όλη την κούραση της ημέρας συσσωρευμένη. Αλλά είχα κάτι που με κρατούσε παθιασμένο: να κερδίσω το σώμα που ονειρευόμουν στο συντομότερο χρόνο και, επίσης, να φτιάξω το πιο viral-βίντεο γρήγορης μεταμόρφωσης σώματος στον πλανήτη.


15 Ιανουαρίου 2018 (πάνω) - 15 Απριλίου 2018 (κάτω) ...

Θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γυμναστήριο πέντε έως έξι φορές την εβδομάδα, θα τρώω πάντα καθαρό φαγητό, απλά μπορώ πλέον να κουλάρω και να πίνω άφοβα κάνα ποτάκι με τους φίλους μου όταν βγαίνω έξω».

  Askmen.gr

Related

Break New 8464704923676802103

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item