.

Κορυφαίοι Κορεάτες προπονητές στον Α.Σ. Δόξα

Ο Α.Σ. Δόξα Πατρών φιλοξενεί 25μελή αποστολή με αθλητές από Κορέα και Γερμανία, καθώς και τους κορυφαίους παγκοσμίου φήμης Κορεάτες προπ...


Ο Α.Σ. Δόξα Πατρών φιλοξενεί 25μελή αποστολή με αθλητές από Κορέα και Γερμανία, καθώς και τους κορυφαίους παγκοσμίου φήμης Κορεάτες προπονητές Jae Hee Chang, In Yong Jo, Joon Pil An. Οι κορυφαίοι Κορεάτες προπονητές θα διδάξουν νέες τεχνικές και θα εμφυσήσουν σε αθλητές και παρευρισκόμενους την αγάπη και την αφοσίωση στο Ολυμπιακό Άθλημα του Ταεκβοντό.

Όπως δήλωσε ο προπονητής του Α.Σ. Δόξα Παπαδάτος Ανδρέας: "Στόχος μας είναι η επαφή των αθλητών μας με αθλητές και προπονητές άλλων χωρών για την ανταλλαγή προπονητικών και πολιτιστικών ερεθισμάτων". Ο Α.Σ. Δόξα μεριμνώντας πάντα για την ευημερία και εξέλιξη τόσο των αθλητών του όσο και του ίδιου του αθλήματος ανέλαβε την φιλοξενία της Κορεάτικης Αποστολής , δίνοντας την ευκαιρία σε όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές του, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να προπονηθούν με αθλητές και προπονητές από την γενέτειρα του αθλήματος.

Η συνάντηση αυτή θα αποτελέσει πολύτιμη εμπειρία σε πολλαπλά επίπεδα για όλους τους συμμετέχοντες. Το πρόγραμμα της φιλοξενίας θα περιλαμβάνει εκτός από τις προπονήσεις, περιήγηση στην πόλη και την γύρω περιοχή, ξενάγηση σε πολιτισμικά μνημεία της Πάτρας και "βραδιές πολιτισμού". Οι δράσεις της φιλοξενίας θα κορυφωθούν το Σάββατο 26 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της ΕΑΠ Πατρών όπου θα γίνει προπόνηση Κορεατών, Γερμανών και Ελλήνων αθλητών αλλά και επίδειξη υψηλού επιπέδου από τους Κορεάτες προπονητές. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

  sportin.gr

Related

TAEKWON-DO 4783481586965851061

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item