.

Σημαντικά μυστικά για να τελειοποιήσεις τους ώμους σου

Δεν είναι η ταινία που τη βλέπεις για τις οσκαρικές της ερμηνείες, παρά μόνο για το αδίστακτο ξυλίκι. Ο Yuri Boyka στα «Undisputed» μάς ...


Δεν είναι η ταινία που τη βλέπεις για τις οσκαρικές της ερμηνείες, παρά μόνο για το αδίστακτο ξυλίκι. Ο Yuri Boyka στα «Undisputed» μάς έχει χορτάσει με τρομερές κλοτσ(ι)ές, πολύ αίμα και άπειρη αδρεναλίνη. Το κορμί του αγαπημένου μας κινηματογραφικού fighter είναι ίσως καλύτερο από πολλά πραγματικά μαχίμια. Λίπος μηδέν, ελαστικότητα στο φουλ και γυμνασμένος όσο δεν πάει. Από τους τεράστιους δικέφαλους, τους κοιλιακούς μέχρι τους τρομακτικούς ώμους του.

Ο Boyka - a.k.a. Scott Adkins- λιώνει με τις ώρες στο γυμναστήριο τις πλάγιες εκτάσεις ώμων και ξέρει καλά τα κόλπα για να δίνει έξτρα ώθηση στους μύες του.

Και αυτά είναι τα εξής:

Ο καρπός παίζει ρόλο

 Όταν βρίσκεσαι στην άνοδο, οι καρποί σου κοιτάζουν προς τα κάτω. Όσο φτάνεις όμως προς το τελικό σημείο, περίστρεψε τον καρπό προς τα πάνω. Όταν θα έχεις φτάσει πλέον στο ψηλότερο σημείο, πρέπει οι παλάμες να κοιτούν προς το ταβάνι. Θα δεις που κάθε φορά που το κάνεις η άσκησή σου θα δυσκολεύει, το οποίο σημαίνει ότι γυμνάζεσαι καλύτερα.

Ρυθμός

Προσπάθησε να έχεις διαφορετικό ρυθμό την ώρα της ανύψωσης και άλλο όταν κατεβάζεις τους αλτήρες. Κατά την ανύψωση προσπάθησε να έχεις σχετικά γρήγορο ρυθμό, αλλά όχι βιαστικό - μην τραυματιστείς κιόλας. Στο κατέβασμα όμως να έχεις πάντα αργό τέμπο. Μην αφήσεις τη βαρύτητα να σε κάνει ό,τι θέλει.

Λίγα κιλά

Ποιος ο λόγος να κάνεις 2-3 άρσεις και να τις κάνεις και λάθος. Τα πολλά κιλά είναι βέβαιο ότι θα σε αφήσουν πίσω τόσο σε επίπεδο επαναλήψεων όσο και σε ποιότητα. Διότι αν δυσκολεύεσαι να τα σηκώσεις είναι βέβαιο ότι με κάποιο τρόπο θα στρίψεις λάθος τα χέρια σου προκειμένου να ολοκληρώσεις την άσκηση. Δεν λέμε να πάρεις τίποτα μονόκιλα-δίκιλα. Απλώς ακόμα και οι δεκάκιλοι αλτήρες ενδέχεται να μην σου κάνουν καλό. Εκτός και αν τους έχεις για πλάκα.

  RatPack.gr

Related

Break New 8439387294299822260

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item