.

Δημήτρης Μάλλιαρης: "Πρέπει να τον κερδίσω για να κατακτήσω τον τίτλο..."

Ε * Η Ανδραβίδα "υποδέχεται" το Open Championship Summer Edition 2018 *Εντατική προετοιμασία του Δ. Μάλλιαρη ενόψει του ...


Ε
* Η Ανδραβίδα "υποδέχεται" το Open Championship Summer Edition 2018

*Εντατική προετοιμασία του Δ. Μάλλιαρη ενόψει του μεγάλου του αγώνα για ευρωπαικό τίτλο στις 24 Ιουνίου

Το πρωτάθλημα OPEN CHAMPIONSHIP SUMMER EDITION 2018, θα πραγματοποιηθεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο ΑΕΘΛΕΙΟΝ της Ανδραβίδας, στις 24 Ιουνίου.

Στο σπουδαίο αυτό πρωτάθλημα τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα και πάλι στον Ηλείο πρωταθλητή του Κικ Μπόξινγκ, Δημήτρη Μάλλιαρη ο οποίος θ' αγωνιστεί για τον Ευρωπαϊκό τίτλο με Σλοβένο αθλητή. Στο ίδιο πρωτάθλημα, φυσικά, θα αγωνιστούν κι άλλοι αθλητές της ομάδας του Αντώνη Γιαννακόπουλου και σίγουρα όλοι μαζί, όπως υπόσχονται, θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όλους όσους παρευρεθούν.

Ο νεαρός αθλητής του Αντώνη Γιαννακόπουλου ήδη έχει ξεκινήσει την εντατική προετοιμασία ευελπιστώντας πως για μια ακόμη φορά θα κάνει υπερήφανους τους Ηλείους που θα εισρεύσουν στο στάδιο για να τον παρακολουθήσουν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΙΑΡΗΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ

"Είναι ένας δύσκολος αγώνας με Σλοβένο αθλητή που έχει δώσει ήδη 65 αγώνες. Είναι, λοιπόν, έμπειρος και πολύ καλός. Ηλικιακά είμαστε το ίδιο, 32 χρονών εκείνος, 32 κι εγώ και αγωνιζόμαστε στην κατηγορία των 95 κιλών. Ο αγώνας γίνεται για ευρωπαϊκό τίτλο WKF, στο κλειστό στάδιο "ΑΕΘΛΕΙΟΝ", εκεί που έγιναν και πέρυσι οι αγώνες.

Προπονούμαι καθημερινά με τον εκπαιδευτή μου, τον Αντώνη Γιαννακόπουλο και φυσικά ακολουθώ και πρόγραμμα διατροφής για τουλάχιστον ένα 5μηνο. Ο Σλοβένος αντίπαλός μου είναι ισάξιος με τον Τούρκο που έπαιξα πέρυσι. Πρέπει να τον κερδίσω για να κατακτήσω τον τίτλο που είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Πρέπει να σας πω ότι την ίδια ημέρα θα αγωνιστεί και ο Σοφοκλέους που έχει πάνω από 200 αγώνες. Πρόκειται για αθλητή που είναι στο επίπεδο Ζαμπίδη και θα αγωνιστεί με Ιταλό αθλητή ο οποίος πριν λίγους μήνες νίκησε σε σπουδαία διοργάνωση του εξωτερικού. Να σημειώσω ότι τις ζώνες WKF τις απονέμει ο Γιώργος Περγιάλης".Στιγμές χαλάρωσης του Δ. Μάλλιαρη με τους γονείς του στην κεντρική πλατεία των Λεχαινών. "Δεν είναι εύκολο να βλέπεις το παιδί σου να δέχεται χτυπήματα", τόνισε ο πατέρας του, Αναπληρωτής Δήμαρχος, Διονύσης Μάλλιαρης. "Είμαστε όμως δίπλα του και τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό που του αρέσει να κάνει".

Related

Break New 7630601690462554411

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item