.

Η άσκηση που θα κάνεις ξαπλωτός και θα σου δυναμώσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Φαινομενικά είναι μια άσκησηπου δεν σου γεμίζει το μάτι. Διότι δεν κάνεις και πολλά. Ξαπλάρεις μπρούμυτα, στηρίζεσαι στα χέρια ή τους αγ...


Φαινομενικά είναι μια άσκησηπου δεν σου γεμίζει το μάτι. Διότι δεν κάνεις και πολλά. Ξαπλάρεις μπρούμυτα, στηρίζεσαι στα χέρια ή τους αγκώνες και περιμένεις να περάσει η ώρα. Ναι, η σανίδαδεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη τεχνική, αλλά όσο τα δευτερόλεπτα περνούν νιώθεις τους μύες σου να πρήζονται και την αντοχή να σε εγκαταλείπει.

Διότι με τη συγκεκριμένη άσκηση γυμνάζεις ό,τι έχεις και δεν έχεις πάνω σου. Κι ας μην κουνάς ρούπι. Αν θεωρείς πως τη normal σανίδα την έχεις για... πρωινό, ετοιμάσου να το πάμε ένα επίπεδο παραπάνω. Διότι αυτή τη φορά θα κάνουμε τη Σανίδα Walk Up.

Τι κάνεις;

Φάση 1η: Ξεκινάς στην ίδια κατάσταση με την κανονική σανίδα. Σε μπρούμυτη στάση, το κορμί τεντωμένο και αγκώνες και μύτες των ποδιών βάζουν δύναμη για όλο το σώμα.

Φάση 2η: Την ώρα που στηρίζεσαι στον ένα αγκώνα, τεντώνεις το ένα χέρι (όποιο σε βολεύει) και σταδιακά έρχεσαι σε θέση push ups.

Φάση 3η: Από θέση push ups, λυγίζεις το ένα χέρι (όποιο σε βολεύει) και επανέρχεσαι στην αρχική φάση της σανίδας. Για να μην σαλιαρίζουμε, κάνεις ΑΥΤΟ:


Τι γυμνάζεις;

Όπως είπαμε πάνω, τα πάντα. Κυριολεκτικά. Από δικέφαλους-τρικέφαλους, στήθος, κοιλιακούς, ώμους μέχρι και οι τετρακέφαλοι θα νιώσουν για τα καλά την οργή της σανίδας. Παίζεις άλλωστε ξεκάθαρα με το βάρος του σώματός σου. Όταν όμως κάνεις την κίνηση για να βρεθείς από την πρώτη στη δεύτερη φάση, τότε δικέφαλοι-τετρακέφαλοι-στήθος και κοιλιακοί αναμένεται να καταπονηθούν πολύ περισσότερο. Πλέον είσαι έτοιμος για walk-up σανίδα. Βάλε στο πρόγραμμα κάθε πρωί 3-4 σετ από 8 πλήρεις επαναλήψεις και σταδιακά θα αρχίσεις να βλέπεις διαφορά.

  Ratpack

Related

Break New 4109388211819674014

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item