.

Ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας στην Πάτρα

Ένα πολύ μεγάλο διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, όπως αποφάσισε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, Η διοργάνωση θα πραγματ...


Ένα πολύ μεγάλο διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, όπως αποφάσισε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοβουλία του προέδρου Δημήτρη Γασπαρινάτου, ο οποίος είναι από την πόλη της Πάτρας.

Το Δ.Σ της Ε.Ο.Π θέλοντας να ευχαριστήσει και να τιμήσει την προσπάθεια όλων αυτών που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στα πυγμαχικά ρινγκ θα πραγματοποιήσει στην πόλη της Πάτρας στις 26-30 Σεπτεμβρίου το «The Unknown Champion».

Το πατραϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να απολαύσει τους αθλητές που εκπροσωπούν τα Εθνικά μας χρώματα στο εξωτερικό απέναντι σε διεθνή καταξιωμένους αθλητές, διαφημίζοντας το άθλημα της πυγμαχίας σε ένα κοινό που αγαπάει και γνωρίζει την πυγμαχία!

  sportin.gr

Related

Break New 2337452901491638030

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item