.

Οι Boxerinos κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στην Καβάλα

Μια δεκάδα μετάλλια μετρούν ήδη οι Boxerinos του Νίκου Πλέα, οι οποίοι κατάφεραν να βρίσκονται μέσα στους καλύτερους πυγμάχους των κατηγ...


Μια δεκάδα μετάλλια μετρούν ήδη οι Boxerinos του Νίκου Πλέα, οι οποίοι κατάφεραν να βρίσκονται μέσα στους καλύτερους πυγμάχους των κατηγοριών τους, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - παμπαίδων και κορασίδων - παγκορασίδων που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Καβάλα.

Οι "κοκκινόμαυροι" πυγμάχοι έχουν κάνει καi πάλι αισθητή την παρουσία τους σε πανελλήνια διοργάνωση, όπου σήμερα και αύριο θα διεκδικήσουν μία όσο το δυνατό πιο υψηλή θέση. 

Συγκεκριμένα σήμερα θα αγωνισθούν σε τελικούς η Ζανέλι Ντεσίρα στα 54 κιλά παγκορασίδων, η Αντωνία Γιαννακοπούλου στα 54 κιλά κορασίδων, ενω "κοκκινόμαυρος" θα είναι ο τελικός των 48 κιλών των κορασίδων με τις Αλεξάνδρα Παυλή και Μαρία Φωτοπούλου. Στα αγόρια ο Νίκος Σωτηρόπουλος θα αγωνισθεί στον τελικό των +80 κιλών των παίδων, ο Φράγκος Ζαπάντης στον ημιτελικό των 66 κιλών παίδων, ενώ στα 70 κιλά θα αγωνισθεί ο Ανδρέας Πανταζόπουλος. Τέλος την πρόκρισή τους στους τελικούς των κατηγοριών τους έχουν εξασφαλίσει μετά τις νίκες τους οι Άγγελος Ανατολάκης και Νίκος Κοσμάς, ενώ το χάλκινο μετάλλιο έχει κερδίσει ο Κωνσταντίνος Μάντζαρης.

  sportin.gr

Related

Break New 7001389898688200188

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item