.

Ο Κύπριος «Iron Man» που κατέκτησε την Ευρώπη στις πολεμικές τέχνες. Ο συγκλονιστικός αγώνας με τον πρωταθλητή Ιρλανδίας και η διεθνής αναγνώριση (Βίντεο)

«Για την κατάκτηση αυτού του Ευρωπαϊκού τίτλου η προετοιμασία μου διήρκησε 3 μήνες. Σε αυτό που κάνω χρειάζεται πολλή πειθαρχία, σκληρή ...


«Για την κατάκτηση αυτού του Ευρωπαϊκού τίτλου η προετοιμασία μου διήρκησε 3 μήνες. Σε αυτό που κάνω χρειάζεται πολλή πειθαρχία, σκληρή προπόνηση και πολλές στερήσεις. Επιπλέον συγκεκριμένο αυστηρό πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και πολλή αυτοσυγκράτηση.»

Ο Αντρέας Τρικωμίτης, ανακάλυψε το ταλέντο του στις πολεμικές τέχνες όταν ήταν τεσσάρων ετών και αρχικά είχε ασχοληθεί με το Τζούντο. Στα χρόνια που ακολούθησαν διέπρεψε στο συγκεκριμένο άθλημα και ήταν ο κύριος εκπρόσωπος της Κύπρου στις διεθνείς διοργανώσεις, συμμετέχοντας σε πολλά πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οι Μεικτές Πολεμικές Τέχνες και η καταξίωση Από το 2012, ο Κύπριος «Iron Man», όπως τον χαρακτηρίζουν», ασχολείται με το ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) λαμβάνοντας μέρος στα πιο ξακουστά σόου της Αγγλίας, ενώ έχει δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά του.

Έχει αγωνιστεί ενάντια σε αθλητές οι οποίοι έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους και τον Νοέμβριο του 2015 ήρθε η πρωτιά για τον Αντρέα όταν κέρδισε έναν εκ των κορυφαίων Άγγλων, στο Title Elimination Fight. Σε εκείνο τον αγώνα ο Άγγλος πρωταθλητής κλήθηκε να υπερασπιστεί τον τίτλο του, αλλά για άγνωστους λόγους αρνήθηκε να αγωνιστεί, καθώς δεν ήταν τραυματίας. Η επιτροπή έβαλε στη θέση του κάποιον άλλο, επίσης Άγγλο, αλλά ο Κύπριος μαχητής δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλοπάτι.


Με τον πρωταθλητή Ιρλανδίας Τον Νοέμβριο του 2016 ο Αντρέας Τρικωμίτης αντιμετώπισε σε έναν δραματικό αγώνα τον Ιρλανδό πρωταθλητή Άντεϊμεϊ. Οι κριτές με ομόφωνη απόφαση ανακήρυξαν νέο πρωταθλητή Αγγλίας τον Κύπριο, αφού είχε επικρατήσει και στους 5 γύρους του αντίπαλού του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Αντρέας, είχε αναφέρει για τον συγκεκριμένο αγώνα: «Στις 26.11.2016 πάλεψα με ένα πολύ σκληρό αντίπαλο, τον πρωταθλητή Ιρλανδίας, κερδίζοντας τον τίτλο και την ζώνη του νέου Πρωταθλητή Αγγλίας. Αυτός μετά το τέλος του αγώνα και αφού τότε πιστεύω συνειδητοποίησε ότι έχασε πραγματικά τον τίτλο του πρωταθλητή τρέφοντας ψευδαισθήσεις ότι μπορεί να παραμείνει ταυτόχρονα και εκείνος μαζί μου πρωταθλητής, βγήκε στο ρινγκ για να κάνει επίδειξη. Τότε και εγώ αντέδρασα ανάλογα.».


Στις 17 Ιουνίου 2017, ο Κύπριος αθλητής αγωνίστηκε με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Τσέχο πρωταθλητή και πάλι με ομόφωνη απόφαση των διαιτητών κέρδισε τον τίτλο. Είχε επικρατήσει θεαματικά σε όλους τους γύρους.

Δείτε το βίντεο με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ιρλανδίας στις 26/11/2016.
 
www.mixanitouxronou.com.cy

Related

Break New 8389189039859215226

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item