.

Στο trailer του Bleeding Steel ο Jackie Chan ρίχνει sci-fi ξύλο και νικά τη βαρύτητα

Αεικίνητος, ζόρικος και μάχιμος στα 64.   Η ταινία Στην πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας της καριέρας του, ο Jackie Chan δείχνει...


Αεικίνητος, ζόρικος και μάχιμος στα 64. 

Η ταινία

Στην πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας της καριέρας του, ο Jackie Chan δείχνει, παρά τα 64 χρόνια του, πιο μάχιμος από ποτέ. Στο κινέζικο sci-fi cyberpunk action, Bleeding Steel, ο άσος των πολεμικών τεχνών τα βάζει με το σύμπαν με το laser όπλο ανά χείρας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Leo Zhang.

Η υπόθεση


Ο Jackie Chan υποδύεται τον Lin Dong, έναν αστυνομικό που ζει και εργάζεται στο Χονγκ Κονγκ και καλείται ξαφνικά να προστατεύσει την κόρη του Xixi -πάσχει από λευχαιμία- και τη βιονική καρδιά της από μια ομάδα αδίστακτων τύπων.

Το trailer


Η πρεμιέρα Το Bleeding Steel προβλήθηκε στην Κίνα τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ στις ΗΠΑ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Ιούλιο. Προς το παρόν, άγνωστο παραμένει αν θα το δούμε στα μέρη μας.

  gr.askmen.com

Related

Break New 2687425967181291492

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item