.

Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει πολεμικές τέχνες με την κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου! [video]

Είναι οι καλύτερες φίλες, ενώ σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνουν και κουμπάρες! Η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρίνα Βερνίκου διατηρούν μια π...


Είναι οι καλύτερες φίλες, ενώ σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνουν και κουμπάρες! Η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρίνα Βερνίκου διατηρούν μια πολύ στενή φιλία και δεν σταματούν να κάνουν πράγματα μαζί. Πριν μερικές εβδομάδες ταξίδεψαν στην Κούβα και έζησαν μοναδικές εμπειρίες, ενώ τώρα επέστρεψαν στην Αθήνα, ώστε να προετοιμάσουν με γοργούς ρυθμούς τον γάμο της Χριστίνας και του Σάκη.

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρίνα Βερνίκου έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τις γαμήλιες προετοιμασίες και ξεκίνησαν… μποξ! Πριν λίγες ώρες, μάλιστα, έκαναν το δεύτερο μάθημά τους, όπου φαίνεται πως πήγε περίφημα. Τόσο η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, όσο και η γνωστή εφοπλίστρια ανέβασαν στιγμιότυπα στα social media από τις προπονήσεις τους, νιώθοντας πιο δυνατές από ποτέ.

 Δες τα στιγμιότυπα:Η Μαρίνα Βερνίκου, μάλιστα, βρέθηκε σε εκδήλωση μόδας και μίλησε για τον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη: «Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου. Η Σίφνος είναι το ωραιότερο νησί και να πηγαίνουν όλοι να το επισκέπτονται. Δεν υπάρχει άγχος». Όσο για το πως προέκυψε η κουμπαριά: «Γνωριστήκαμε μέσα από ένα φιλανθρωπικό τραπέζι και μας το πρότειναν και οι δύο μαζί να τους παντρέψουμε».
 
www.tlife.gr

Related

Break New 7704513231170540627

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item