.

Απόψε η μεγάλη βραδιά του Δημήτρη Μάλλιαρη - "Η καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων 10 ετών", είπε ο Γιώργος Περγιάλης

Απόψε το βράδυ, στο κλειστό στάδιο "ΑΕΘΛΕΙΟΝ" ο πρωταθλητής Δημήτρης Μάλλιαρης , αθλητής του εξαίρετου Αντώνη Γιαννακόπουλου, ...


Απόψε το βράδυ, στο κλειστό στάδιο "ΑΕΘΛΕΙΟΝ" ο πρωταθλητής Δημήτρης Μάλλιαρης, αθλητής του εξαίρετου Αντώνη Γιαννακόπουλου, δίνει έναν από τους δυσκολότερους αγώνες της καριέρας του.

Μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου, που σίγουρα θα κατακλύσει το στάδιο, αγωνίζεται εναντίον του Γερμανού πρωταθλητή Αlexander Poppeck, για ευρωπαϊκό τίτλο.

Χθες έγινε η παρουσίαση/ζύγιση όλων των αθλητών και αθλητριών [διαβάστε εδώ...], σε μια λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε στη κεντρική πλατεία της Γαστούνης.

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing-WKF για την Ωκεανία, Γιώργος Περγιάλης, σε δηλώσεις του στο newsgf.net, ανέφερε πως φέτος γίνεται η καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων 10 ετών, τουλάχιστον, ενώ για τον Μάλλιαρη είπε πως έχει προπονηθεί πολύ καλά για τον αποψινό αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αποψινούς αγώνες λαμβάνουν μέρος και Ιταλοί αθλητές καθώς και αθλητές από την Αθήνα, την Πάτρα, την Καλαμάτα και αλλού.

Θα είναι σίγουρα μια εξαίρετη βραδιά που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Related

Break New 7300705468470502773

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item