.

5 αρχές που πρέπει να διδάξετε στο παιδί!!!

Όλοι λένε ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν σωστά και λίγοι έχουν αναρωτηθεί τι σημαίνει αυτό πρακτικά. Το mother.gr καταγράφει μερικές...


Όλοι λένε ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν σωστά και λίγοι έχουν αναρωτηθεί τι σημαίνει αυτό πρακτικά. Το mother.gr καταγράφει μερικές από τις πιο βασικές αρχές που πρέπει να αποκτήσει το παιδί σας.

Σεβασμός: Μια από τις πιο βασικές αρχές που πρέπει να αποκτήσει το παιδί καθώς μεγαλώνει. Και μιλάμε για σεβασμό προς τους άλλους, αλλά πρωτίστως στον ίδιο του τον εαυτό.

Πειθαρχία: Το παιδί πρέπει να μάθει από νωρίς ότι στα πάντα υπάρχουν όρια τα οποία δεν πρέπει να ξεπερνά. Όσο είναι μικρό θα χρειαστεί να έχετε υπομονή και συνέπεια στην τήρηση των ορίων, προκειμένου ως ενήλικος να έχει αυτοπειθαρχία.

Δοτικότητα: Όσο περισσότερη αγάπη και θαλπωρή εισπράξει το παιδί από μικρό, τόσο πιο πιθανό είναι να γίνει με τη σειρά του δοτικό. Και δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από έναν άνθρωπο που δε φοβάται να δώσει αγάπη και να εκδηλώνει τα συναισθήματά του.

Ανεξαρτησία: Κάθε γονιός ονειρεύεται να μεγαλώσει ένα παιδί που θα έχει ανεξάρτητη προσωπικότητα, θα κυνηγάει τους στόχους του χωρίς συμβιβασμούς και δε θα επηρεάζεται από τις γνώμες τρίτων, ξέροντας πολύ καλά τι θέλει ανά πάσα στιγμή.

Ανάγκη βελτίωσης: Τι καλύτερο από να διαπιστώσετε με το πέρασμα των χρόνων ότι το καμάρι σας είναι μια ανήσυχη προσωπικότητα, με έμφυτη ανάγκη για βελτίωση, για συνεχή εξέλιξη και παραδειγματισμό από τα λάθη και τα εμπόδια που θα βρει στη ζωή του; Μη σας κάνει εντύπωση ότι και σε αυτό το κομμάτι η επιρροή σας είναι καταλυτική.

 ΠΗΓΗ: mother.gr

  www.newsitamea.gr

Related

Break New 6699706439655467394

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item