.

Δημήτρης Μάλλιαρης: Αποφασισμένος να κερδίσει!

Πιο "δεμένος" σωματικά και εμφανώς αδυνατισμένος, εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι ο 32χρονος πρωταθλητής από τα Λεχαινά, Δημήτ...


Πιο "δεμένος" σωματικά και εμφανώς αδυνατισμένος, εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι ο 32χρονος πρωταθλητής από τα Λεχαινά, Δημήτρης Μάλλιαρης, στη συνέντευξη τύπου [διαβάστε εδώ...] που δόθηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, για τους αγώνες κικ μπόξινγκ που θα γίνουν την προσεχή Κυριακή.

Ο πάντα γελαστός Δημήτρης, δεν αρνήθηκε ότι τον διακατέχει το άγχος αφού, για μια ακόμη φορά, θα αγωνιστεί στη περιοχή του μπροστά στους συνδημότες του, ένα άγχος όμως που θα τον εγκαταλείψει, όπως δήλωσε, όταν ανέβει στο ρινγκ για τον αγώνα του με τον Γερμανό πρωταθλητή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο το βράδυ, στις 21.00, οι αθλητές, Έλληνες και ξένοι, θα ζυγιστούν σε εξέδρα που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία της Γαστούνης κι έτσι οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά και γιατί όχι να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ο Δημήτρης Μάλλιαρης με τον
προπονητή του, Αντώνη Γιαννακόπουλο

Related

Break New 1646781747122857037

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item