.

Η αθλήτρια Κυδωνάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων!

Το ελληνικό καράτε πανηγυρίζει μια μοναδική, ιστορική στιγμή καθώς η πρώτη συμμετοχή Έλληνα καρατέκα σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι γεγονός...


Το ελληνικό καράτε πανηγυρίζει μια μοναδική, ιστορική στιγμή καθώς η πρώτη συμμετοχή Έλληνα καρατέκα σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι γεγονός, με την πρόκριση της αθλήτριας Κυριακής Κυδωνάκη στους Ο. Α. Νέων Buenos Aires 2018, 6-18 Οκτωβρίου, στην Αργεντινή.

Η αθλήτρια Κυδωνάκη, με καταγωγή από την Κρήτη, προκρίνεται απευθείας στους Αγώνες “Buenos Aires 2018” ως πρώτη στην κατηγορία της (Kumite +59κ.) σύμφωνα με τον επίσημο Πίνακα Κατάταξης Αθλητών (WKF Olympic Standing) που ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε WKF, παίρνοντας μάλιστα το εισιτήριο από την 1η Φάση Πρόκρισης.

Η πρόκριση της αθλήτριας Κ. Κυδωνάκη αποτελεί, προσωπικά για την ίδια, το επιστέγασμα και την ανταμοιβή των προσπαθειών, της επιμονής, του μαχητικού πνεύματος και των αγωνιστικών της διακρίσεων με αφετηρία το πρόσφατο χρυσό Ευρωπαϊκό μετάλλιο στο Sochi δημιουργώντας πολλές προσδοκίες για το μέλλον. Παράλληλα, αφήνει παρακαταθήκη για το άθλημα, την ομοσπονδία και τα μέλη της, καθώς η ύψιστη τιμή για ένα αθλητή να εκπροσωπήσει την χώρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πραγματικότητα, όχι όνειρο, κι αυτό θα αποτελεί οδηγό για τα επόμενα χρόνια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020 κ.ο.κ.

Για άλλη μια φορά το ελληνικό καράτε δια μέσου της Ε.Λ.Ο.Καράτε δηλώνει παρών στα μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα και για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων! Tο ελληνικό καράτε αποδεικνύει περίτρανα ότι βρίσκεται στην παγκόσμια ελίτ, μετρώντας ήδη πολλά ευρωπαϊκά και παγκόσμια μετάλλια και γιατί όχι, για πρώτη φορά, ένα ολυμπιακό μετάλλιο στο άμεσο μέλλον!

  www.elok.gr

Related

Break New 8597733120456937260

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item