.

Πάλη: «Χάλκινος» ο Πιλίδης στο Ευρωπαϊκό U23

Ο 18χρονος πρωταθλητής Γιώργος Πιλίδης κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U23 στην κατηγορία των 57κ. της ελευ...


Ο 18χρονος πρωταθλητής Γιώργος Πιλίδης κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U23 στην κατηγορία των 57κ. της ελευθέρας, στην Κωνσταντινούπολη. Ύστερα από αγώνα-θρίλερ, ο Έλληνας παλαιστής επικράτησε με 7-6 του Τούρκου Σαχίν, που έπαιζε μπροστά στο κοινό του και ανέβηκε στο βάθρο των μεταλλιούχων.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον Πιλίδη, που προηγήθηκε με 5-0. Ο Τούρκος, όμως, έκανε την ανατροπή, πέρασε με 6-5 κι όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε τη νίκη, αλλά ο νεαρός Έλληνας πήρε δύο σημεία 2΄΄ πριν το τέλος του αγώνα και έφτασε στη νίκη.

Ο Πιλίδης, αν και μόλις 18 ετών, αωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία των Νέων Ανδρών και πέτυχε να ανέβει στο βάθρο, δημιουργώντας ένα σπάνιο ρεκόρ, αφού σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει έχει κατακτήσει μετάλλιο!

  www.naftemporiki.gr

Related

Break New 3300669807400592364

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item