.

Τρεις ασκήσεις για τα πόδια που θα εξαφανίσουν την κοιλίτσα σου

Θα μπορούσε να είναι και ινδιάνικο ρητό: για να φανούν ποτάμια στην κοιλιά, χτίσε πόδια σαν δέντρα. Για να το εξηγήσω: αν θέλεις να χάσε...


Θα μπορούσε να είναι και ινδιάνικο ρητό: για να φανούν ποτάμια στην κοιλιά, χτίσε πόδια σαν δέντρα. Για να το εξηγήσω: αν θέλεις να χάσεις τα περιττά κιλά από την κοιλιά και να αναπνεύσουν ελεύθερα οι κοιλιακοί σου, δώσε έμφαση στα πόδια. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει μία έρευνα από την Ιαπωνία, σύμφωνα με την οποία όσοι διέθεταν γερά και γυμνασμένα πόδια έτειναν να έχουν και λιγότερο λίπος γύρω από την κοιλιά.

Και o λόγος είναι απλός: η ομάδα των ποδιών καίει πιο γρήγορα το λίπος που, αν δεν καεί, μάλλον θα αναπαυτεί και θα αποθηκευτεί όμορφα κι ωραία γύρω από την κοιλιά σου. Επομένως, φρόντισε να εντάξεις στο πρόγραμμά σου τις παρακάτω τρεις ασκήσεις.

  1. Squat με αλτήρες


Πόδια-ώμοι ανοιχτά και κρατάς από έναν αλτήρα σε κάθε χέρι. Κάνε βαθύ κάθισμα μέχρι οι γλουτοί να έρθουν σε παράλληλη ευθεία με το έδαφος. Για να επανέλθεις στην αρχική θέση σηκώνεις το σώμα σου από τις φτέρνες.

2. Split squats με αλτήρες


Έχεις πλάτη στον πάγκο και στηρίζεις εκεί το ένα πόδι. Με το άλλο πόδι κάνεις καθίσματα μέχρι το γόνατο του άλλου ποδιού να φτάσει πολύ κοντά στο πάτωμα. Επέστρεψε στην αρχική θέση παίρνοντας ώθηση από το πόδι στήριξης.

  3. Πλάγιες προβολές με μπάρα


Πόδια κλειστά και κρατάς την μπάρα πίσω από την πλάτη. Κρατώντας σταθερό το αριστερό πόδι, κάνε ένα βήμα στα πλάγια με το δεξί. Καθώς λυγίζει το γόνατό σου, φρόντισε να χαμηλώνεις το κορμί σου κρατώντας όμως ίσιο τον κορμό σου. Μόλις επανέλθεις στην αρχική θέση, επανάλαβε την άσκηση από με το αριστερό πόδι.

  RatPack.gr

Related

Break New 2257998049184922685

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item