.

Η τεράστια αλλαγή στο σώμα του Μιχάλη Ζαμπίδη

Περίπου τρία χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο Μιχάλης Ζαμπίδης κρέμασε τα γάντια του και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ο 38ρονος πλέ...


Περίπου τρία χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο Μιχάλης Ζαμπίδης κρέμασε τα γάντια του και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ο 38ρονος πλέον και 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του kickboxing μπορεί να μην ασχολείται πλέον με τον πρωταθλητισμό παρόλα αυτά παραμένει σε άριστη φυσική κατάσταση.

Μπορεί η το σώμα του να άλλαξε αισθητά μετά τη συμμετοχή του στο Nomads, όμως ο Iron Mike επανήλθε δυναμικά! Αυτό αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που ο ίδιος δημοσιεύει στα social media αφού η σημερινή του εικόνα διαφέρει αρκετά από αυτή που είχαμε στο μυαλό μας μέχρι σήμερα.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μάλιστα φαίνεται να έχει δώσει το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της μυϊκής του μάζας, που όπως εύκολα διαπιστώνει κάποιος έχει αυξηθεί τρομακτικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) στις


www.peoplegreece.com

Related

Break New 2098426821907114999

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item