.

Πώς θα χτίσεις στήθος-πέτρα με 5 μόνο κάμψεις

Δες τον θώρακά σου να γίνεται ευρύς και σφιχτός, με μια σειρά εναλλακτικών push ups που μπορείς να εκτελείς παντού και πάντα.   Τι κι...


Δες τον θώρακά σου να γίνεται ευρύς και σφιχτός, με μια σειρά εναλλακτικών push ups που μπορείς να εκτελείς παντού και πάντα. 

Τι κι αν τελειώνει το καλοκαίρι, ο καιρός δεν αλλάζει. Το στέρνο σου εξακολουθεί να είναι ορατό μέσα από τα ανοιχτά πουκάμισα και τα κολλητά μπλουζάκια. Αν το στήθος σου μοιάζει εφηβικό (δηλαδή, ισχνό και επίπεδο) ή αν θυμίζει περισσότερο γυναικείο (δηλαδή, παχύ και πλαδαρό), η μόνη σου επιλογή είναι να το μεταμορφώσεις σε ένα θώρακα αληθινού άντρα: σφιχτό, πλατύ και δυνατό σαν βράχος. Και όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Οι προχωρημένοι στις προπονήσεις έχουν αποκτήσει ογκώδες στήθος με μια μόνη μέθοδο: ανελέητες πιέσεις στον πάγκο. Αλλά εσύ, αν ακόμη δεν έχεις πέσει στα «βαριά» και θέλεις απλά να ρίξεις λίγο κρέας (ή να χάσεις μπόλικο λίπος) υπάρχει μια σειρά απλών κάμψεων που μπορούν να κάνουν θαύματα στο στήθος σου μέσα σε ένα μήνα. -Έξτρα κέρδος: Ταυτόχρονα χτίζεις ώμους, τρικέφαλους, δικεφάλους, πλάτη, κοιλιακούς και γλουτούς, για πλάκα...

Οδηγίες - Επαναλήψεις μέχρι του σημείου εξάντλησης. - Διάλειμμα: 1-2 λεπτά. - Συνεχίζεις στην επόμενη μέχρι να ολοκληρώσεις έναν πλήρη κύκλο με τις 5 ασκήσεις. - Συχνότητα: δυο φορές τη μέρα. Κάθε μέρα.

Κάμψεις νεκρού σημείου


Την στιγμή που το σώμα σου βρίσκεται στην κάτω θέση, σήκωσε τις παλάμες από το πάτωμα στηρίζοντας για λίγο τον κορμό με το στήθος και συνέχισε την πίεση προς τα πάνω.

Κάμψεις με βάρος στην πλάτη


Φορτωμένος μια πλάκα μπάρας ή ένα γιλέκο με βάρη, δίνεις περισσότερη δουλειά στο στήθος για να μπορεί να σε ανεβοκατεβάζει.

Κάμψεις με τα χέρια ενωμένα


Τοποθέτησε δύο αλτήρες κολλητά ο ένας στον άλλο, ακριβώς κάτω από το στέρνο. Στήριξε το σώμα σου κρατώντας με κάθε χέρι από έναν αλτήρα και εκτέλεσε τις κάμψεις σου.

Κάμψεις τόξο


Στηρίζεις τα χέρια κανονικά, κάτω από τους ώμους, αλλά ενώ κατεβαίνεις εκτείνεις το ένα χέρι κάθε φορά στο πλάι, νιώθοντας το στέρνο σου να ανοίγει διάπλατα.

Πλειομετρική κάμψηΜια εκρηκτική παραλλαγή του κλασικού push up, κατά την οποία μεταμορφώνεις τα χέρια σου σε ελατήρια την στιγμή που ανεβαίνεις.

  gr.askmen.com

Related

Break New 7561943629079223290

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item