.

Τρεις ασκήσεις σε τρία λεπτά: Το μίνι πρόγραμμα πριν τον ύπνο για αδύνατα πόδια

Τα λεπτά, καλογυμνασμένα πόδια είναι κάτι που όλες που επιθυμούμε. Και κάτι για το οποίο είμαστε πρόθυμες να παλέψουμε πολύ. Οι σφιχτο...


Τα λεπτά, καλογυμνασμένα πόδια είναι κάτι που όλες που επιθυμούμε. Και κάτι για το οποίο είμαστε πρόθυμες να παλέψουμε πολύ. Οι σφιχτοί μηροί και οι ανορθωμένοι γλουτοί απαιτούν κόπο και συνέπεια, δεν είναι, όμως, κάτι το ακατόρθωτο. Αρκεί να φανούμε συνεπείς και να πούμε το «ναι» στην διάρκειας τριών λεπτών προπόνηση που μας προτείνει η celebrity trainer Trace Anderson. Ιδανική ώρα εκτέλεσης; Λίγο πριν κοιμηθούμε!

Πρόκειται για ένα τρίλεπτο workout το οποίο περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές ασκήσεις για τα πόδια, οι οποίες βοηθούν και στην εκγύμναση των γλουτών μας. Τρία λεπτά, τρεις ασκήσεις, άμεσα αποτελέσματα. Φρόντισε να φας κάτι ελαφρύ για βράδυ, φόρα τις φόρμες σου και θυσίασε αυτά τα τρία σου λεπτά για να αποκτήσεις τα λεπτά πόδια που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα με τις mini φούστες σου.

H προπόνησή σου σε συνδυασμό με την άμεση χαλάρωση των μυών σου κατά τη διάρκεια του ύπνου κάνουν θαύματα. Βλέπεις κάποιον λόγο να μη δοκιμάσεις; Εμείς όχι. Το ίδιο και οι 17.000.000 θεατές του βίντεο της Trace.
 
limeandlife.com

Related

Break New 7133232024508058590

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item