.

Το... γυρίζει στην πάλη ο Πίτερ Τζον Ράμος

Στα 33 του χρόνια ο διεθνής Πορτορικανός σέντερ Πίτερ Τζον Ράμος σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει άθλημα και να ασχοληθεί με την επαγγελματι...


Στα 33 του χρόνια ο διεθνής Πορτορικανός σέντερ Πίτερ Τζον Ράμος σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει άθλημα και να ασχοληθεί με την επαγγελματική πάλη. 

Αλλος ένας παίκτης του μπάσκετ (και δη σέντερ) σκέφτεται να αλλάξει άθλημα. Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς ασχολήθηκε με το kickboxing και ο Τσέις Μπάντιντζερ με το βόλεϊ. Τώρα είναι η σειρά του Πίτερ Τζον Ράμος να κάνει κάτι ανάλογο στη ζωή του. Ο 33χρονος Πορτορικανός σέντερ που αγωνίζεται στην πατρίδα του σκοπεύει να ασχοληθεί με την επαγγελματική πάλη (WWE)! "Όλοι μιλούν για την WWE αυτές τις ημέρες. Με κάλεσαν να πάω στο Ορλάντο για να προπονηθώ. Εάν όλα πάνε καλά, μετά το τέλος αυτής της χρονιάς θα ελαττώσω λίγο το μπάσκετ", τόνισε σε Μ.Μ.Ε. του Πουέρτο Ρίκο ο θηριώδης ύψους 2,21μ. σέντερ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Ράμος θα αποσυρθεί από το μπάσκετ. Τουλάχιστον, δεν είναι σίγουρος ακόμα... "Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω να παίζω. Αγαπώ το μπάσκετ, μου αρέσει να παίζω για τους θεατές, αλλά το πάθος μου είναι η πάλη. Είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Δεν θέλω να σταματήσω ακόμα την καριέρα μου (στο μπάσκετ) αλλά εάν πάνε όλα καλά του χρόνου με την πάλη, θα την ακολουθήσω. Είμαι πλέον 33 ετών και επικεντρώνομαι σε άλλα πράγματα", τονίζει ο Ράμος. 

Photo credits: AP Photo/Ricardo Arduengo

  www.sport24.gr

Related

Break New 1005415376018744181

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item