.

5 λόγοι που δεν χάνετε λίπος από την κοιλιά

Το λίπος στην κοιλιά αποτελεί ένα από τα "συμπτώματα" του μεταβολικού συνδρόμου που αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης διαβήτη ...


Το λίπος στην κοιλιά αποτελεί ένα από τα "συμπτώματα" του μεταβολικού συνδρόμου που αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, καρδιαγγειακών παθήσεων και κάποιων μορφών καρκίνου.

Στην περίπτωση που η δίαιτα και η γυμναστική δεν έχουν καταφέρει να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το λίπος στην κοιλιά, αυτό μπορεί να οφείλεται στους εξής λόγους:

Δεν κάνετε τη σωστή γυμναστική

Το πρωινό τρέξιμο είναι εξαιρετική άσκηση για την υγεία της καρδιάς σας, όμως πρέπει να ξέρετε ότι η αεροβική άσκηση από μόνη της δεν θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να διώξετε το λίπος από την κοιλιά σας. Ιδανικά, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη γυμναστική με βάρη με την αερόβια.

Οι ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης αυξάνουν τον όγκο του μυικού συστήματος κι έτσι το σώμα καίει περισσότερες θερμίδες. Προσπαθήστε να κάνετε γύρω στα 240 λεπτά (4 ώρες) την εβδομάδα γυμναστική μέτριας έντασης ή 120 λεπτά (2 ώρες) την εβδομάδα υψηλής έντασης.


Τρώτε πολλές επεξεργασμένες τροφές 

Οι επεξεργασμένες τροφές, όπως το λευκό ψωμί, τα μπισκότα, τα πατατάκια και τα γλυκά αυξάνουν τις φλεγμονές στο σώμα –και το λίπος στην κοιλιά συνδέεται στενά με τις φλεγμονές. Αντίθετα, οι τροφές που βρίσκονται πιο κοντά στη φυσική μορφή τους, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά που έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθούν το σώμα να επεξεργαστεί το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Είστε γυναίκα; Ίσως έχετε κάποια ορμονική διαταραχή

Η συγκέντρωση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς κάποιες φορές συνδέεται με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης η οποία με τη σειρά της αποτελεί ένδειξη συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών. Εάν σας είναι υπερβολικά δύσκολο να χάσετε πόντους από την κοιλιά, συμβουλευτείτε το γυναικολόγο σας.

  www.capital.gr

Related

Break New 7838568733904281887

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item