.

Η δύναμη ψυχής του Δημήτρη Κώστα τον ανέβασε και πάλι στο ρινγκ

Ξεχωριστή στιγμή για το διεθνές τουρνουά πυγμαχίας "The Unknown Champion" αποτέλεσε ο αγώνας του Δημήτρη Κώστα της Παναχαϊκής ...


Ξεχωριστή στιγμή για το διεθνές τουρνουά πυγμαχίας "The Unknown Champion" αποτέλεσε ο αγώνας του Δημήτρη Κώστα της Παναχαϊκής με τον συναθλητή του Κωνσταντίνο Μάντζαρη. Πέρυσι ο Δημήτρης Κώστας είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όπου έχει υποστεί ακρωτηριασμό στο κάτω μέρος του ποδιού.

Κάτι όμως που δεν τον έκανε να τα παρατήσει συνεχίζοντας τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Πλέα. Ο νεαρός αθλητής μίλησε στο sportin.gr για τον αγώνα του στο τουρνουά, αλλά κυρίως για την αγάπη του στον δάσκαλό του Νίκο Πλέα. Ο Δημήτρης Κώστας τόνισε: Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή για μένα, αλλά όταν κοίταξα τον δάσκαλό μου στα μάτια ήταν όλα καλά.

Ο Νίκος Πλέας είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος και είναι αυτός που με έκανε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να ανέβω και πάλι στο ρινγκ. Είμαι πολύ υπερήφανος για τον δάσκαλό μου, είναι συνεχώς δίπλα μου, όπως και με όλα τα παιδιά της ομάδας μας".


sportin.gr

Related

Break New 3216287162537281131

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item